Articolele din categoria ACTUAL:

Aceste două zodii au datorii karmice de plătit
Aceste două zodii au datorii karmice de plătit. Cum le influențează conjuncția de duminică dintre Jupiter și Uranus
Conjuncția dintre Jupiter și Uranus din această duminică aduce o energie specială și provocatoare pentru două zodii. Această conjuncție poate aduce la suprafață datorii karmice pe care acestea au de plătit, provocând schimbări profunde și transformări necesare. Energia combinată a lui Jupiter, aducătorul de expansiune și noroc, și Uranus, planeta schimbărilor și a surprizelor, poate aduce revelații și insight-uri care să le ajute pe aceste două zodii să-și elibereze și să-și rezolve întârzierile karmice într-un mod benefic și eliberator.
Incident la metrou! Mii de călători, blocați într-o garnitură după ce un pasager a forțat ușa unui tren
Incident la metrou! Mii de călători, blocați în stație, la Unirii 2, după ce un pasager a forțat ușa unui tren
Un incident s-a petrecut miercuri dimineață la metroul bucureștean. Mai exact, un călător a forța ușa trenului, în timp ce acesta se afla în stație, la Unirii 2, aceasta nemaiputând fi închisă. Drept urmare, călătorii au fost rugați să coboare iar trenul a fost retras din circulație pentru remedierea problemei. Zeci de oameni care se îndreptau spre muncă au fost, astfel, nevoiți să aștepte pe peron, creându-se aglomerație. 
Satul unde oamenii stau în beznă dar primarul le-a adus autobuze electrice
Satul unde oamenii stau în beznă dar primarul le-a adus autobuze electrice
Locuitorii din orașul Flămânzi sunt primii din județul Botoșani care în curând se vor putea plimba cu autobuzele electrice. Asta în timp ce, la doar o aruncătură de băț, într-un cătun aflat în administrația orașului, oamenii nu se pot bucura nici măcar de curent electric. Așa se face că edilii aruncă în stânga și în dreapta cu mii de euro, dar închid ochii la problemele grave cu care se confruntă locuitorii. 
Elevi la școală/ Arhivă foto
"Ucigașul invizibil din locuințe". Gaz radioactiv, depistat în cantități uriașe în școlile și grădinițele din România. 16 județe din țară, în ALERTĂ
Un gaz radioactiv a fost înregistrat peste limite în 16 județe, arată un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca. Depășirile extrem de periculoase de radon au fost depistate în clădirile publice, inclusiv în grădinițe și școli. Vorbim despre un gaz radioactiv fără culoare sau miros, care se acumulează în clădiri și pe care specialiștii îl numesc "ucigașul invizibil din locuințe" pentru că poate declanșa cancer pulmonar.
Secţie de Terapie intensivă/ Arhivă foto
Rezultatele DECESELOR SUSPECTE de la Spitalul Sf. Pantelimon, așteptate astăzi. Rudă pacient: Am dus-o pe mama vie și am luat un om mort acasă
Astăzi sunt așteptate primele rezultate în cazul pacienților care au murit la Spitalul Pantelimon din Capitală. Între timp, asistentele au fost audiate și nu susțin acuzațiile aduse, iar medicii se apără cu foile de observație ale pacienților. Rudele celor decedați vor să li se facă dreptate și vin cu noi dezvăluri șocante. Aparținătorii îi acuză pe medici de neglijență, susțin că doctorii micșorau dozele de medicamente și îi lăsau pe bolnavi să moară cu zile. Șefa ATI se apără însă și spune că de vină sunt chiar pacienții care se agită când li se administrează medicamentele.