Articolele din categoria ACTUAL:

Medicul a precizat că nu are niciun motiv să se retragă
Scandal monstru în Coaliție, Cîrstoiu nu renunță la candidatură: „N-aș exclude nici niște zone din PSD care mă atacă”
Scandalul ia proporții în ceea ce-l privește pe Cătălin Cîrstoiu. Medicul propus de Coaliție pentru Primăria Capitalei spune că este atacat inclusiv de cei din PSD, dar chiar și așa nu renunță la candidatură. Asta după ce Marcel Ciolacu i-a dat ultimatum să lămurească situația incompatibilității, iar înregistrări din ședința liberalilor arată același lucru. 
În județul Prahova, peste 200 de oameni au beneficiat de servicii medicale gratuite!
În județul Prahova, peste 200 de oameni au beneficiat de servicii medicale gratuite!
Accesul la sistemul medical public a devenit un lux pentru mulți dintre cetățenii României. Locuitorii satelor evită să mai meargă la doctor din cauza distanțelor mari pe care trebuie să le parcurgă, dar și din cauza costurilor. De aproximativ 34 de ani, toți cei care s-au aflat la guvernare i-au ignorat pe acești oameni, iar sănătatea lor a fost exclusă de pe lista de priorități în momentul în care au decis desfințarea unităților medicale. 
Consilierul-controversat care îl însoțește pe Ciolacu în Dubai: Un fost ofițer de informații, în umbra premierului
Consilierul-controversat care îl însoțește pe Ciolacu în Dubai: Un fost ofițer de informații, în umbra premierului
Un nou scandal izbucnește în lumea politică românească, pe fondul unei vizite oficiale în Dubai a liderului Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu. Acesta este însoțit de un director SRI. Consilierul în umbra lui Marcel Ciolacu este un fost ofițer de informații, iar prezența sa alături de premier în cadrul acestei vizite a stârnit numeroase întrebări și speculații. Apariția sa în spațiul public, lângă liderul PSD, a alimentat discuțiile despre influența serviciilor secrete în sfera politică.
Rocsana Marcu a fost blocată din cauza vremii apocaliptice din Dubai.
Români captivi în Dubai. Rocsana Marcu a fost blocată din cauza vremii apocaliptice
Furtuna violentă care a măturat Dubaiul a prins în mijlocul haosului inclusiv pe românii care au ales să petreacă câteva zile în orașul luxuriant. Artistul Dinu Maxer a postat și el imagini din mijlocul inundațiilor. Iar fosta prezentatoare TV Rocsana Marcu a dezvăluit în exclusivitate la Realitatea PLUS prin ce au trecut oamenii prinși în furtuna puternică. Experții spun că Emiratele au trecut prin cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani. 
Mircea Geoană este secretar general-adjunct al NATO (Profimedia)
Ipocrizia lui Mircea Geoană. Cum se promovează ca independent și luptător anticorupție, cu un cumnat fugit din țară ca să scape de o condamnare pentru corupție
Spectacolul de promovare a lui Mircea Geoană continuă: cel mai nou videoclip postat îl prezintă drept un politician independent și sătul de corupție. Filmarea pare desprinsă însă dintr-o altă realitate dacă privim în trecutul secretarului adjunct al NATO care a candidat din partea PSD la alegerile din 2009, dar și dacă ne amintim de problemele penale ale cumnatului său. 
Inundații Dubai/Profimedia
Unul din grupurile de români blocaţi în Aeroportul Internaţional Dubai a revenit în România. Ce se întâmplă cu celelalte două grupuri: anunțul MAE
Unul dintre cele două grupuri de cetăţeni români blocaţi în Aeroportul Internaţional Dubai a revenit în ţară, joi, cu o cursă care a operat din Abu Dhabi, a anunţat Ministerul Afacerilor Externe. Potrivit MAE, reprezentanţii companiei aeriene cu care românii ar fi trebuit să fie transportaţi a asigurat deplasarea lor din Dubai la Abu Dhabi. Cel de-al doilea grup de cetăţeni români a fost sprijinit de către agenţia de turism în vederea cazării până la identificarea unei soluţii pentru revenirea pe teritoriul României, prin intermediul curselor aeriene, după reluarea acestora.
Nicolae Ciucă, liderul PNL, la un eveniment dedicat inovației
PNL nu acceptă trecerea peste liniile roșii în fiscalitate: Cota unică, protejată pentru următorii 10 ani
Liberalii rămân consecvenți principiilor economice cu care au intrat în Coaliția de guvernare cu PSD. Aceștia au depus un proiect de lege prin care propun păstrarea cotei unice timp de 10 ani, până la finele lui 2033, ca semnal puternic de susținere a acestui sistem de impozitare, despre care afirmă că nu și-a epuizat avantajele în economia reală și în plan social. Proiectul se află în dezbaterea Senatului, ca primă Cameră sesizată.