Articolele din categoria ACTUAL:

Război în Ucraina, ziua 787 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 787. Atac rusesc cu 36 de rachete și drone, 8 oameni au murit în Dnipro - LIVE TEXT
Rusia a desfășurat în noaptea de joi spre vineri un nou val de lovituri aeriene, lansând 36 de rachete și drone, din care au fost doborâte 29, potrivit forțelor aeriene ucrainene. Cea mai gravă situație pare să fie în regiunea Dnipropetrovsk, unde au fost uciși opt oameni de rachetele rusești, alte 21 de persoane au fost rănite și s-au produs daune la instalații de infrastructură, potrivit oficialilor locali.
Val de infecții respiratorii și scarlatină, în spitalele de copii: sute de pacienți zilnic
Val de infecții respiratorii și scarlatină, în spitalele de copii: sute de pacienți zilnic. Medicii cer ajutorul Poliției
Secțiile de primiri urgențe a spitalelor de pediatrie din București sunt pline. Fiecare spital primește, în fiecare zi, între 250 și 500 de copii la UPU. Printre acestea se numără Spitalul Grigore Alexandrescu, Institutul pentru Sănătatea Mamei și a Copilului și Spitalul Victor Gomoiu. Poliția este chemată periodic să mențină ordinea din cauza faptului că mulți părinți își pierd răbdarea.
Lucian Bode: „PNL va da președintele României în persoana lui Nicolae Ciucă!”
Lucian Bode: „PNL va da președintele României în persoana lui Nicolae Ciucă!”
Lucian Bode, secretarul general al Partidului Național Liberal (PNL), a făcut declarații importante în cadrul unei vizite în județul Sălaj, cu ocazia lansării candidaților locali pentru anul electoral 2024. În discursul său, Bode a subliniat importanța anului electoral și a prezentat viziunea PNL pentru viitorul României. „PNL va da președintele României în persoana lui Nicolae Ciucă”, a declarat Lucian Bode.
Cătălin Cîrstoiu, ANUNȚUL momentului!
Cătălin Cîrstoiu nu își RETRAGE candidatura: „Mandatul meu a fost și este pe masa coaliției”
Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PNL-PSD pentru Primăria Capitalei, a susținut vineri o declarație de presă, urmată de o scurtă conferință la ora 18:30. Această intervenție a venit în contextul a două ultimatumuri primite din partea premierului Marcel Ciolacu, de a explica acuzațiile aduse în presă. Conferinţa a avut loc în faţa Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, al cărui manager este.
Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: O astfel de afirmații subminează sistemul de justiție
Alina Gorghiu, reacția dură împotriva preotului care crede că "fetele frumoase" sunt de vina dacă sunt agresate sexual. Este medieval, e o invitație la VIOL!
Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a reacționat dur față de comentariile publice ale unui cunoscut preot, care a afirmat că "fetele frumoase" au o parte de vina dacă sunt agresate sexual și chiar ar trebui să suporte rigorile legii. "Nu e doar o declarație neinspirată, e o invitație la viol!" a scris Gorghiu. O reacție vehementă a avut și purtătorul de cuvânt al Bisericii, care a criticat în termeni asemănători declarația preotului Nicolae Tănase.
Alegerea Imprimantei Ideale: Laser vs Color și Inovațiile Brother
Alegerea Imprimantei Ideale: Laser vs Color și Inovațiile Brother (P)
Într-o lume în care documentele tipărite rămân esențiale pentru afaceri, educație și uz personal, alegerea corectă a unei imprimante poate influența semnificativ eficiența și costurile pe termen lung. Între opțiunile disponibile pe piață, imprimantele laser și cele color ocupă segmente importante, fiecare cu avantajele sale distincte. Brandul Brother, recunoscut pentru inovația și calitatea produselor sale, oferă soluții competitive care merită luate în considerare.