Articolele din categoria ACTUAL:

Surse: Medicul Cătălin Cîrstoiu va fi RETRAS din cursa pentru Primăria Capitalei
Surse: Medicul Cătălin Cîrstoiu ar fi ajuns la Guvern, la ședința la care i se va decide soarta
Medicul Cătălin Cîrstoiu ar fi ajuns, luni seară, la Guvern, la ședința la care i se va decide soarta. Acest lucru se întâmplă după mai bine de 7 ore de discuții între liderii Coaliției PSD-PNL privind menținerea sa drept candidat unic la Primăria Capitalie. Încă de luni dimineață, surse apropiate din ședința Coaliției spun că medicul Cătălin Cîrstoiu va fi retras, dar că va exista totuși un candidat comun pentru această funcție. 
Băuturile vegetale, un desfăț pentru papilele gustative, în plin Post. Cum le alegi/ unsplash.com
Băuturile vegetale, un desfăț pentru papilele gustative, în plin Post. Cum le alegi
Obținute din leguminoase, semințe, nuci sau cereale, băuturile vegetale nu doar că sunt extrem de gustoase și aromate, dar oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Nu conțin lactoză și gluten, iar cantitatea de grăsimi saturate e redusă (mai puțin laptele de cocos). În plus, au un aport considerabil de vitamine, minerale și sunt mai ușor de digerat, comparativ cu omologul lor de origine animală, laptele. În aceste condiții, este bine de știut care este diferența dintre ele, atât în ceea ce privește gustul, cât și proprietățile.
Rareș Bogdan: „Dacă vrem să mai funcționeze coaliția, e bine să venim cu un candidat unic” - Ședință tensionată PSD-PNL
Rareș Bogdan: „Dacă vrem să mai funcționeze coaliția, e bine să venim cu un candidat unic” - Ședință tensionată PSD-PNL
De mai bine de o oră, liderii Coaliției sunt în ședința crucială unde decid dacă îi retrag sau nu sprijinul medicului Cîrstoiu, chiar în ziua în care trebuiau să depună lista de semnături la Biroul Electoral. Cu doar o zi înainte de ședință, edilul Nicușor Dan a publicat un sondaj în care se bate cot la cot cu Piedone, în timp ce medicul Cîrstoiu ar obține doar 10% dintre voturi.
După 61 de gloanțe, bărbatul a rămas fără un rinichi: intervenție în forță a poliției
Urmărire ca în filme în Botoșani: șocant ce ascundea în microbuz un șofer. După 61 de gloanțe, a rămas fără un rinichi: intervenție în forță a poliției
Apar noi detalii în cazul tânărului de 25 de ani urmărit ca în filme de polițiștii din Botoșani. Acesta a gonit cinci kilometri cu oamenii legii pe urme. A fost nevoie de 61 de gloanțe pentru a fi oprit. Nu s-a oprit decât atunci când două gloanțe l-au nimerit în spate. A rămas fără un rinichi și fără o parte din colon, dar medicii i-au salvat viața. Șoferul teribilist avea în dubă butelii de contrabandă aduse ilegal din Ucraina.