Articolele din categoria ACTUAL:

Drugtest
Zeci de șoferi drogați, prinși la volan după Paște. Inconștiență maximă: un tânăr a fost depistat cu cel puțin 4 substanțe consumate
Cel puțin 200 de persoane au fost prinse cu droguri, pe litoral, în minivacanța de 1 Mai si Paște. Acestea s-au ales cu dosare penale. Inconștienți, unii dintre tineri s-au urcat la volan sub influența substanțelor psihoactive. Vorbim și despre doi indivizi pe care polițiștii i-au oprit pe autostrada Soarelui. În urma drug-testului, a reieșit că unul dintre ei consumase cocaină, iar celălalt înghițise un cocktail de stupefiante. 
Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 804: Volodimir Zelenski anunță că lucrează la un plan de pace
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski afirmă că lucrează foarte activ la pregătirea summitului inaugural, Summitul pentru pace din Elveţia, el precizând că este important ca cât mai multe state posibil, cât mai mulţi actori posibil care sunt interesaţi de aplicarea deplină a Cartei ONU şi a dreptului internaţional, să îşi demonstreze poziţia de lider în cadrul summitului. Zelenski mai spune că o astfel de pace şi adevărata restabilire a liniştii în relaţiile internaţionale sunt posibile doar dacă majoritatea mondială se alătură la instaurarea păcii şi obligă Rusia la pace, o obligă să adere la regulile de bază ale coexistenţei normale a naţiunilor. 
Ce efecte adverse are vaccinul anti-Covid de la Astra Zeneca / Foto: Profi Media
Vaccinul anti-COVID al AstraZeneca, retras de la comercializare de către Comisia Europeană
Comisia Europeană a retras, la cererea gigantului farmaceutic AstraZeneca, autorizația de comercializare în statele membre a vaccinului împotriva COVID-19 cunocut sub denumirea comercială „Vaxzevria”, folosit inclusiv în România. Decizia se aplică începând cu data de 7 mai. Anunțul vine în condițiile în care compania anglo-suedeză s-a confruntat cu tot mai multe critici leate de posibile efecte adverse ale tratamentului.
Cătălin Hideg a continuat sirul dezvăluirilor în emsiunea Ancăi Alexandrescu Exclusiv
Noi dezvăluiri bombă despre caracatița măștilor din pandemie. Cătălin Hideg demască presiunile, firele duc la Ponta
Omul de afaceri Cătălin Hideg a făcut noi dezvăluiri-bombă despre dedesubturile unuia dintre cele mai mari scandaluri din perioada pandemiei, cel legat de achiziția măștilor. Hideg a relatat cum a ajuns să plătească din banii lui livrările, dar să fie transformat într-un adversar public și atacat pe toate căile inclusiv în presă, pentru că ar fi deranjat interesele unor oameni care aveau legături cu fostul premier Victor Ponta. Într-o intervenție în emisiunea Culisele Statului Paralel, omul de afaceri i-a relatat Ancăi Alexandrescu cum era sunat de oameni din anturajul acestuia pentru a preda "la cheie" o licitație de măști pe care tocmai o câștigase.
Caracatița lui Coldea și-a întins tentaculele până la Victor Ponta Exclusiv
Noi înregistrări-bombă la Culisele Statului Paralel, cad pionii de pe masa generalilor. Legăturile dintre Ponta și mafia măștilor din pandemie
Continuă dezvăluirile secolului în România. Statul Subteran care a sufocat țara în ultimele decenii este dezgropat numai la Realitatea PLUS. Marele păpușar din umbră, Florian Coldea, este demascat complet de Anca Alexandrescu, cu tot cu rețeaua sa de infractori din Sănătate și din compania Romprest. Noi înregistrări bombă cu discuții între omul de afaceri Cătălin Hideg și Dan Tocaci de la Romprest sugerează că nici fostul premier Victor Ponta nu era strain de aceste combinații.
Passaris are 5 condamnări pe viața, în România și Grecia
Passaris, criminal grec care a îngrozit România și Europa, mutat din penitenciar în condiții speciale. Unde a fost trimisă "fiara din Balcani"?
Konstantinos Passaris, criminalul grec condamnat pe viață și încarcerat în România, a fost mutat de la penitenciarul din Arad la cel din Craiova. Motivul, potrivit surselor din sindicatul angajaților în Administrația Penitenciarelor, a fost că cel supranumit "bestia din Balcani" îi influența pe lideri de clanuri interlope aflați și ei în spatele gratiilor.
Pastile de sodă caustică (hidroxid de sodiu)
Soda caustică topește plasticul? Răspunsul este surprinzător
Hidroxidul de sodiu, cunoscută drept soda caustică, este un compus chimic extrem de reactiv, cunoscut atât pentru efectele benefice de curățire, cât și pentru cele distructive, în special în contact cu pielea. Datorită acestei reactivități ridicate, poate reacționa cu multe substanțe, inclusiv unele tipuri de plastic. Este util să știm care sunt aceste tipuri, pentru că o serie de ustensile casnice care pot intra în contact cu soda caustică, în timp ce spălăm, sunt din plastic