Articolele din categoria ACTUAL:

Piedone, ATAC la Rareș Bogdan: „Am auzit că behăie o oaie. Te ciufulești la Lupul singuratic?”
Piedone, ATAC la Rareș Bogdan: „Am auzit că behăie o oaie. Te ciufulești la Lupul singuratic?”
Cristian Popescu Piedone a ținut să-i dea o replică prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, după ce aceste din urmă a afirmat că Popescu Piedone pierde alegerile pentru fotoliul de primar general cu un scor rușinos. Candidatul PUSL a postat un mesaj lung pe rețelele sociale, în care l-a numit pe Rareș Bogdan „o oaie de la Bruxelles cu batistuță, bleagă, dar fițoasă și obișnuită”. 
Rares Bogdan
Rareș Bogdan, despre alegerile locale din București: Sebastian Burduja va fi între 24% și 28%, exact cum vor fi Gabriela Firea și Nicușor Dan
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat miercuri că, dacă fac ce trebuie, Sebastian Burduja va fi între 24% şi 28%, exact cum vor fi şi Gabriela Firea şi Nicuşor Dan şi astfel PNL are o şansă istorică la Capitală. El a mai afirmat că partidul extremist AUR a fost adus la un scor care nu le va da mai mult de 5 europarlamentari iar PNL se bate pentru primul loc la alegerile europarlamentare.
Florin Piersic se află sub observație medicală la spitalul Matei Balș. Primul mesaj transmis fanilor săi
Florin Piersic se află sub observație medicală la spitalul Matei Balș. Primul mesaj transmis fanilor săi
Apar noi informații exclusive despre starea de sănătatea a marelui actor Florin Piersic. Acesta a fost văzut de medicii cardiologi și ortopezi în această dimineață. Florin Piersic a fost transferat de urgență la Institutul Matei Balș din Capitală, după operația la inimă efectuată de medicii de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca. Acesta a fost operat chiar în ziua de Paște, iar acum potrivit unor surse ar suferi de septicemie și primește antibiotice în permanență.
Natalia Intotero /Facebook
Natalia Intotero: Egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi reprezintă normalitatea într-o societate
"Egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi reprezintă normalitatea într-o societate liberă şi democratică. Violenţa împotriva femeilor, inegalitatea de gen şi discriminarea sunt fenomene nocive, care trebuie combătute cu toate forţele", a declarat, miercuri, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia-Elena Intotero, cu prilejul Zilei Naţionale a egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi.