Articolele din categoria ACTUAL:

Fostul magistrat susține că a fost înlăturat pentru că s-a opus sistemului
Dezvăluiri cutremurătoare, un fost judecător aruncă bomba. Coldea și Dumbravă au construit sistemul care căputează țara
Fostul judecător Ovidiu Puțura face dezvăluiri cutremurătoare despre sistemul condus din umbră de generalii Dumitru Dumbravă și Florian Coldea, care confirmă întru totul acuzațiile lansate de Anca Alexandrescu într-o serie de emisiuni Culisele Statului Paralel.  ”Își trimiteau oamenii în sala de judecată pentru a se asigura că judecătorul dă verdictul care trebuie!”, a relatat Puțura, într-un interviu.
Când poți mânca dulciuri fără să te îngrași
Când poți mânca dulciuri fără să te îngrași. Trucul care te va ajuta să te delectezi cu bunătăți fără să adaugi kilograme în plus
Pofta de dulciuri este un sentiment universal, care ne face să ne întrebăm mereu: "Cum pot să mă delectez cu acele delicioase prăjituri fără să mă îngraș?" De fapt, mulți dintre noi simțim că pofta de dulciuri este o lovitură pentru dietă, dar este adevărat că nu trebuie să fim nevoiți să renunțăm la bunătățile pe care le îndrăgim. Există însă un truc, un secret care ne permite să ne delectăm cu bunătăți fără să adaugăm kilograme în plus.
Polițiștii au primit dezlegare la tatuaje
Polițiștii au primit dezlegare la tatuaje. Zonele corpului unde au voie cu desene pe piele, conform modificărilor la Statutul Polițistului
În ultimii ani, trendul de scădere a numărului de tineri care aleg să urmeze cursurile școlilor de poliție a determinat Ministerul Afacerilor Interne să recurgă la măsuri radicale pentru a menține nivelul de personal. În urma acestui fenomen, MAI a decis să reducă standardele de admitere, în speranța că astfel vor fi atrași mai mulți candidați. Printre măsuri, se numără și modificarea Statutului Polițistului, care permite acum agenților să aibă tatuaje pe toate zonele corpului, cu anumite excepții.
Horoscop vineri, 10 mai 2024
Horoscop vineri, 10 mai 2024. Emoțiile sunt puse pe prim plan. Două zodii își vor îngriji rănile sentimentale în liniște
Ziua de joi, 10 mai 2024, promite să fie una plină de idei creative și inspirație nelimitată. Sextila dintre Lună în Gemeni și Mercur în Berbec aduce cu sine un val de energie pozitivă și oportunități valoroase pentru cei care sunt dispuși să le exploreze.  Este un moment ideal pentru a explora noi orizonturi și a căuta modalități inovative de a-ți atinge obiectivele.
Mihai Daraban participă la ședința Consiliului General al Federației Mondiale a Camerelor de Comerț
CCIR reprezintă România în cel mai important for de conducere al organizației mondiale a camerelor de comerț
Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, participă în perioada 8-10 mai a.c. la ședința Consiliului General al Federației Mondiale a Camerelor de Comerț (WCF) și la prima ediție a summitului internațional al Camerei de Comerț Internaționale (ICC), evenimentul având ca temă centrală „Afacerile dincolo de granițe: IMM-urile la nivel global”.
Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre riscurile operației lui Florin Piersic Exclusiv
Ce se întâmplă în aceste momente cu Florin Piersic. Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre riscurile operației și șansele de a trece cu bine peste această cumpănă
Maestrul Florin Piersic a iesit in urma cu scurt timp din operatie. Medicii de la Spitalul Foișor din Capitală i-au înlocuit proteza de la genunchi pentru a scăpa de infecție. Starea lui de sanatate este insa in continuare una gravă. Într-o intervenție la Realitatea Plus, doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonator UPU, Spitalul Clinic de Urgență Iași, a vorbit despre șansele actoirului de a se recupera după această operație.