Articolele din categoria ACTUAL:

Florin Piersic/ Arhivă foto
Veşti bune în cazul lui Florin Piersic. Starea de sănătate a maestrului s-a îmbunătățit: actorul se alimentează și bea lichide singur
Avem noi detalii despre starea maestrului Florin Piersic! Actorul a fost operat, joi, de urgență la Spitalul Foișor din Capitală, iar doctorii i-au extras proteza din genunchi. În acest moment , marele actor este conștient și cooperant. Există informații potrivit cărora medicii ar lua în calcul să îi amputeze piciorul din cauza infecției cu stafilococ. 
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Independenţei Naţionale a României: În timp ce rememorăm istoria, este esenţial să reflectăm la România pe care dorim să o construim pentru generaţiile tinere şi la ceea ce putem face în prezent
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis vineri, un mesaj cu prilejul Zilei Independenţei Naţionale a României, în care arară că în timp ce rememorăm istoria, este esenţial să reflectăm la România pe care dorim să o construim pentru generaţiile tinere şi la ceea ce putem face în prezent pentru a asigura un viitor plin de prosperitate şi bunăstare. De la obţinerea independenţei şi până acum, statul român a făcut progrese semnificative. România este membru respectat al NATO şi al Uniunii Europene, statut care ne oferă garanţii de securitate la cel mai înalt nivel, dar şi o platformă solidă de colaborare cu parteneri internaţionali care împărtăşesc aceleaşi valori, în vederea dezvoltării, precum şi a consolidării stabilităţii şi a rezilienţei împotriva provocărilor contemporane, arată preşedintele.
STENOGRAME halucinante din procesul lui Vlad Pascu/ Captură foto
STENOGRAME halucinante din procesul lui Vlad Pascu. Judecătoare Ancuța Popoviciu, val de întrebări șocante: Cât ați cheltuit la înmormântare?
Avem stenogramele halucinante din sala de judecată din timpul procesului lui Vlad Pascu. Judecătoarea Ancuța Popoviciu a continuat șirul gafelor colosale în dosarul tragediei de la 2 Mai. Magistratul a vrut sa afle cum a petrecut Pastele, tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de beizadeaua drogată, dar a intrebat si daca una dintre victime a fost de fata la accident. Părinții tinerilor uciși de Vlad Pascu sunt șocați. Un nou termen in acest caz se va judeca, la sfârșitul lunii, atunci când Vlad Pascu ar trebui să fie prezent pentru prima dată in sală. 
Școlile dintr-o localitate din județul Gorj, lăsate în paragină! Copiii parcurg zeci de kilometri pentru a ajunge la cursuri/ Captură video Gorj TV
Școlile dintr-o localitate din județul Gorj, lăsate în paragină! Copiii parcurg zeci de kilometri pentru a ajunge la cursuri
Situație disperată în comuna Bălești, din județul Gorj. Acolo școlile sunt lăsate în paragină. Unitățile de învățământ se află într-un stadiu avansat de degradare și pot să se prăbușească în orice moment. Asta în timp ce elevii parcurg zilnic zeci de kilometri pentru a ajunge la cursuri, în cel mai apropiat oraș, pentru că la școala din localitatea de unde provin, viețile lor ar fi puse în pericol. 
Florin Piersic / Foto: Inquam Photos
Medicii iau în calcul să-i amputeze piciorul lui Florin Piersic. Cum se simte actorul: cele mai noi date
Maestrul Florin Piersic a fost operat de urgență și, în prezent, este internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Foișor Din Capitală. Medicii de la Spitalul Foișor din Capitală i-au înlocuit proteza de la genunchi, însă, iau în calcul să îi amputeze piciorul din cauza infecției cu stafilococ de care suferă. Florin Piersic este conștient, cooperant. Medicii îl monitorizează în continuare, au anunțat, joi, surse medicale, citate de Realitatea PLUS.