Articolele din categoria ACTUAL:

Marcel Ciolacu: Până în acest moment, la bugetul statului din aşa-zisa evaziune fiscală depistată n-am încasat nimic
Marcel Ciolacu: Până în acest moment, la bugetul statului din aşa-zisa evaziune fiscală depistată n-am încasat nimic. Stăm în procese de 7-8 ani de zile
Premierul Marcel Ciolacu a dezbătut subiectul noilor reglementări privind evaziunea fiscală. Primul ministru a explicat faptul că măsurile au fost luate în condiţiile în care, de ani de zile, evaziunea fiscală depistată nu s-a finalizat cu plata banilor către bugetul de stat. De asemenea, oficialul român a spus că noile reglementări reprezintă „o soluţie intermediară” al cărei scop este colectarea de bani la buget. 
 Compania Naţională de Investiţii Rutiere are primul buget aprobat
Compania Naţională de Investiţii Rutiere are primul buget aprobat și estimează un profit brut de aproape 11 milioane de lei în 2024
Conducerea executivă a Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere (CNIR) a aprobat, la un an de la operaţionalizarea acesteia, bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2024, în valoare de 34,247 milioane de lei, printr-un ordin comun al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii (MTI), Ministerului Finanţelor (MF) şi Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS).
4 zodii care se vor bucura de vârsta de 50 de ani mai mult decât de 20 de ani
4 zodii care se vor bucura de vârsta de 50 de ani mai mult decât de 20 de ani
 Vârsta de 50 de ani marchează o perioadă importantă în viața fiecărui individ, fiind caracterizată de maturitate, înțelepciune și echilibru. Există anumite zodii care vor experimenta această etapă a vieții cu mai multă bucurie și încredere decât au făcut-o în tinerețe, la vârsta de 20 de ani. Acești nativi vor simți că au atins o stabilitate interioară și că au acumulat experiențe și învățăminte valoroase care îi vor ghida prin decizii și alegeri importante.
Furtuna solară extremă şi aurore boreale spectaculoase vor continua şi în restul weekendului. Foto: Facebook
Alerte internaționale: Furtuna solară extremă şi aurore boreale spectaculoase vor continua şi în restul weekendului
Cerul va fi din nou cuprins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de aurore impresionante ca urmare a unei furtuni solare extreme care a început să lovească Pământul la începutul weekendului, provocând temeri de perturbare a reţelelor de energie electrică şi de comunicaţii. Furtuna este cauzată de o serie de ejecţii de masă din coroana solară, transmite France Presse.