Ordin de protecție pentru un polițist care și-a amenințat soția

Thursday, 17 October 2019, 16:43, Sursă: REALITATEA.NET

La data de 11.10.2019, o femeie, în vârstă de 34 de ani, din Brăila, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în urma unor certuri avute cu soțul său, în vârstă de 40 de ani, acesta i-ar fi adresat ameninţări, care i-au indus o stare de frica pentru viaţa şi integritatea sa fizică.

Potrivit realitateadebraila.net, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și i-au adus la cunoştinţă femeii posibilitatea emiterii unui ordin de protecţie provizorie împotriva bărbatului, însă aceasta a refuzat acest lucru și să formuleze plângere penală împotriva soţului său.

La data de 12 octombrie 2019, la ora 10:30, brăileanca s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Brăila și a sesizat faptul că, în timp ce se afla la domiciliul comun, soțul său, ar fi ameninţat-o din nou.

”În cauză a fost întocmit dosar penal si se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Totodată, polițiștii au emis împotriva bărbatului și un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector de poliție Laura Belciugan.