Cumpănașu se laudă cu o diplomă Honoris Cauza. I-au greșit numele! Cine i-a eliberat-o!

Monday, 14 October 2019, 12:30, Sursă: REALITATEA.NET

Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale de luna viitoare, a publicat pe Facebook un document potrivit căruia a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea unei universități din Ucraina.

Numele de pe document este incomplet, lipsind litera ”u” de la finalul numelui de familie, și se spune că Alexandru Cumpănașu a urmat un curs de ”Doctorat onorific” la respectiva Universitate.

Cumpănașu, care a obținut o diplomă de master de la o universitate online elvețiană fără a avea o facultate absolvită, spune acum că va cere contracandidaților și celor care l-au criticat ”să respecte eticheta academică și să mi se adreseze corespunzator studiilor: Dr.h.c EMBA Alexandru Cumpănașu", conform Hotnews.

"Am primit cea mai inalta distinctie pe care un candidat roman putea sa o primeasca din partea unei universitati: Titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Taurida National University din Ucraina pentru meritele avute in timpul invaziei Peninsulei Crimeea de catre Rusia! Aceasta distinctie este cel mai inalt grad academic ce poate fi primit de o persoana pentru merite aduse societatii!”, a notat Alexandru Cumpănașu pe Faceboook.