Caz șocant în județul Cluj. Un angajat al Primăriei a ucis cu brutalitate CÂINELE unui vecin

Thursday, 27 March 2014, 16:56, Sursă: REALITATEA.NET

Un angajat al Primăriei Beliș, judeţul Cluj a ucis cu brutalitate câinele unui vecin. Bărbatul a ucis animalul cu arma sa de vânătoare. Poliţia a deschis deja o anchetă în acest caz.

Câinele a fost împușcat joi dimineața. După ce a auzit două împușcături, un bărbat din zonă a ieșit imediat afară. „Am auzit două împușcături și am ieșit repede afară. L-am urmărit după ce a plecat și am văzut câinele împușcat. I-am făcut poze cu telefonul și după câteva minute au venit și au ridicat animalul”, ne-a declarat martorul, scrie citynews.ro.

Stăpânul animalului, care era plecat de acasă, dezvăluie că în zonă e o practică obișnuită din când în când de a omorî animalele în acest fel.

„S-a întâmplat joi dimineața, cam la 50 de metri de locuința mea. Probabil câinele a intrat în curtea unui vecin. M-au chemat să vin repede că mi-au împușcat câinele. Am înțeles că cel care l-a împușcat e Neag Marius, jurist în cadrul Primăriei Beliș care deține armă de vânătoare cu lunetă", a spus Tanchici Constantin, proprietarul câinelui.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL