Ballantine’s angajează Whisky Expert

Monday, 28 April 2014, 12:22, Sursă: REALITATEA.NET

Ballantine’s Romania derulează programul de recrutare pe Facebook, Ballantine’s Academy, program ce-si propune sa gaseasca cei mai potriviti oameni pentru a organiza petreceri si pentru a cunoaste oameni noi, scrie hipo.ro.

Programul consta intr-o aplicatie inovativa adresata celor care isi traiesc viata dupa filozofia “Stay True”: sunt originali, consecventi si siguri pe ei in orice context. Astfel, brand-ul va recruta 10 absolventi de onoare ai Academiei, care vor primi titlul de Whisky Expert si vor lucra alaturi de echipa locala Ballantine’s.

Aplicatia este disponibila pe pagina de Facebook Ballantine’s Romania, iar perioada de recrutare este 31 martie – 30 aprilie 2014.

„Ballantine’s Academy este primul nostru program de acest gen, fapt ce ne face sa privim tot procesul cu acelasi entuziasm de care dau dovada si aplicantii nostri. Pentru studenti, un asftel de job este o deschidere foarte buna catre o cariera in marketing, evenimente sau brand communication. Suntem siguri in acelasi timp de faptul ca o sa avem si noi foarte multe de invatat de la ei„ , spune Bogdan Jianu Brand Manager Ballantine’s Romania.
Mai multe detalii aici.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: ECONOMIE