Articolele autorului Ioana Stanescu:

Ludovic Orban, fost președinte PNL
Ludovic Orban, săgeți spre Iohannis: Florin Cîțu NU poate fi desemnat premier. Îl aveți în față pe cel care ar fi acceptat de coaliție
Ludovic Orban spune că Florin Cîțu nu mai poate fi desmenat premier de Klaus Iohannis și că el reprezintă soluția pentru funcția de premier în cazul în care moțiunea de cenzură PSD trece. În plus, fostul președinte PNL spune că dacă vor fi organizate alegeri anticipate, singurul partid ce va pierde este PNL, adus la un scor atât de mic de „echipa câștigătoare” a lui Florin Cîțu.
Vaccinarea anti-COVID-19 oferă imunitate ridicată și la 6 luni de la rapel - CINE nu dezvoltă deloc anticorpi
STUDIU. Vaccinarea anti-COVID-19 oferă imunitate ridicată și la 6 luni de la rapel - CINE nu dezvoltă deloc anticorpi
Protecția la șase luni după vaccinarea completă împotriva COVID-19 este încă puternică, iar eficacitatea vaccinului este ridicată, arată datele unui studiu realizat de unul din operatorii de servicii medicale de pe piața românească. Peste 80 la sută dintre participanți, imunizați cu serul de la Pfizer-BioNTech, aveau încă o cantitate importantă de anticorpi, de 19 ori mai mare, potrivit concluziilor preliminare ale studiului derulat în ultimele șase luni.
Alexandru Nazare, ATAC la Florin Cîțu
Alexandru Nazare, ATAC la Florin Cîțu: România nu a fost obligată să comande o cotă parte de vaccinuri. De ce sunt secretizate datele?
Fostul ministru de Finanțe Alexandru Nazare îl contrazice pe Florin Cîțu în legătură cu achiziția impusă de Comisia Europeană a celor 120 de milioane de vaccinuri anti-COVID-19. Plata pentru cantitatea uriașă de doze, din care România a primit aproape 19 milioane, doar 10 fiind folosite, trebuie făcute anul viitor, și nu în 2023, așa cum anunțase premierul.
Guvernul Cîțu, AVERTIZAT de un medic ATI după „festivalul de nonvacciniști” din vară
Guvernul Cîțu, AVERTIZAT de un medic ATI după „festivalul de nonvacciniști” din vară: Va fi ca în Italia dacă marile spitale devin COVID
Un important medic ATI aduce critici dure Guvernului Cîțu în urma eșecului campaniei de vaccinare și a creșterii accelerate a noilor infectări din cauza tulpinii Delta. Șerban Bubenek trage un semnal de alarmă și cere autorităților ca toate marile institute din țară să nu intre în circuitul COVID, pentru protejarea bolnavilor cronici în actualul val 4.