MENIU

Răsturnare de situație în cazul tânărului de 33 de ani din Bârlad, mort de COVID: Cauza decesului, pusă sub semnul întrebării. S-a cerut DESHUMAREA

Sursă foto: Captură Vremea noua

Răsturnare de situație în cazul bărbatului de 33 de ani din Bârlad, mort de Covid. Magistrații au decis deshumarea cadavrului pentru efectuarea unei necropsii după ce au apărut indicii că victima nu a murit din cauza infectiei cu virusul Sars-CoV-2, relatează Realitatea PLUS. 

Rudele tânărului de 33 de ani care a murit în luna octombrie a anului trecut, în spitalul din Bârlad, susțin că acesta nu ar fi murit de coronavirus și asta deoarece pe trupul acestuia ar fi fost urme de violență, respectiv vânătăi.

Mai mult, familia celui decedat spune că nu a fost lăsată să vadă cadavrul bărbatului atunci când l-au ridicat de la spital.

La mai bine de trei luni de la înmormântare, un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui a decis deshumarea trupului tânărului și examinarea acestuia. Se pare că în acest caz sunt indicii temeinice că pacientul nu a murit de coronavirus, așa cum au trecut medicii în certificatul de constatare a decesului.

Medicul legist prezent la cimitir și expertul criminalist angajat de către familia decedatului au efectuat și necropsia cadavrului, pentru a se vedea dacă nu cumva bărbatul avea organele interne afectate.

 

Mai multe articole despre:
deshumare tanar mort de covid