MENIU

Iată ce trebuie să știi atunci când arunci zarurile la masa de Craps

Aruncarea zarurilor și obținerea unor rezultate bune poate părea ceva ușor de făcut dacă, bineînțeles, speri la o aruncare norocoasă. Există, totuși, unele reguli privind ceea ce poți face și ce nu ai voie să faci când joci cu zaruri, dar cu toate acestea, unii jucători consideră că pot stăpâni o tehnică precisă de aruncare, cu ajutorul căreia să poată să nimerească numerele dorite.

Principala regulă la jocurile cu zaruri este că zarurile trebuie neapărat să lovească peretele din spate al mesei de joc. În cazul în care nu reușești acest lucru, dealerul poate să îți mai dea o șansă sau va trece pur și simplu la un alt jucător. Zarurile trebuie sa fie aruncate cu o singură mână. De asemenea, zarurile trebuie să fie văzute de către dealer atunci când joci la masă. Jocul la masa de Craps îți oferă oportunitatea de a câștiga premii extraordinare, pe măsura riscului pe care ți-l asumi. Aceleași experiențe le poți avea și jucând la Sloturi pe Tocuri.

Tehnici de aruncare a zarurilor

Există o mulțime de sfaturi și trucuri pentru rezultate mai bune în aruncarea zarurilor. Felul în care arunci zarurile este foarte important, întrucât acestea vor avea un număr diferit la final. Unii jucători au devenit atât de buni la aruncările lor încât cei de la cazino au ales să facă unele modificări la mese pentru a se asigura că jucătorii nu trișează în vreun fel, cum ar fi prin adăugarea unor țepi pe masă.

Păstrează-ți mâinile curate și ai grijă cu alcoolul

Dacă ai mâinile umede sau murdare este posibil ca acest lucru să te încurce la aruncări. Spală-ți mâinile întotdeauna și dacă obișnuiești să bei la cazinou, nu folosi aceeași mână cu care și arunci zarurile pentru a bea. Dacă degetele tale se lipesc de zaruri vei avea rezultate mai slabe. Suflarea pe zaruri poate provoca, de asemenea, acumularea de umezeală, deci nu îți recomand acest obicei.

Cum să nu arunci zarurile

Dacă dorești să devii un expert în tehnicile de aruncare a zarurilor, ar trebui să ști că există câteva elemente de bază pe care ar fi de preferat să le eviți în timpul jocului. Un sfat ar fi, să nu arunci prea tare zarurile de peretele din spate. Rezultate vor fi mult mai aleatorii atunci când alegi să arunci cu putere. În schimb, poate să te și ajute acest lucru, deoarece aruncarea va fi mult mai aleatorie, iar cea mai mare probabilitate o are numărul 7, număr care te va ajuta la Craps

Mulți jucători mai experimentați te vor sfătui să așezi zarurile în așa fel încât numărul dorit să fie în partea de sus a zarului în momentul aruncării. După această așezare, aruncă-le ușor ca și cum ar pluti spre peretele din capăt. Dacă faci această mișcare corect, ar trebui să se reducă șansele ca zarurile să se rostogolească prea mult și să obții ca rezultat punctele înscrise pe marginile zarurilor. 

Evitarea combinațiilor de șapte

Când pregătești aruncarea, pune ambele zaruri cu cifra 6 în sus și cu cifra 5 îndreptată spre tine. Presupunând că zarurile se rostogolesc suficient de mult, pe zar nu ar trebui să apară deloc cifra 7. Mulți jucători profesioniști de zaruri susțin că acest lucru reduce semnificativ apariția valorii de 7 pe zaruri.

Stai mai aproape de dealer

Unele cazinouri îți permit să arunci zarurile chiar de lângă dealer. Astfel, aruncarea nu trebuie să fie la fel de puternică pentru a ajunge la peretele din spate al mesei, deoarece ești mai aproape de el. Această aruncare este mai ușoară și îți oferă în general mai mult control asupra zarurilor.

Evitarea salturilor

Mulți ar spune că este absolut imposibil să controlezi modul în care zarurile ricoșează din peretele din spate. Unii experți în zaruri, totuși, spun că este posibil să se reducă impactul saltului. Ideea este ca zarurile să se deplaseze la un unghi de 45 de grade, astfel încât să lovească bine blatul mesei, cu o cât mai mare suprafață a zarurilor. Astfel își vor pierde majoritatea din puterea aruncării și se vor opri imediat după impactul cu peretele. Încearcă să nu lovești zona de colț curbată a mesei.

Exersează aruncările ușoare

Ia două zaruri acasă și exersează o aruncare ușoară pentru a obține diferite combinații de numere. Pe măsură ce îți îmbunătățești abilitățile, aruncă-le tot mai departe, până când poți chiar să le faci să ricoșeze dintr-un perete și tot să obții numerele dorite.

Prinderea zarurilor

Un aspect foarte important în modul aruncării zarurilor este prinderea. Nu lua zarurile în mână și nu le ține în palmă. Pune patru degete în față și degetul mare în spate, ciupind doar puțin zarurile. Această prindere le va menține împreună și îți va asigura crearea unor aruncări mult mai sigure. Palma îți va fi în general destul de transpirată, astfel că vei vrea să eviți ca zarurile să se lipească.

Prinderea zarurilor cu două degete

Prinderea zarurilor împreună cu două degete pe o parte și cu degetul mare pe cealaltă este, de asemenea, obișnuită, dar mulți jucători cred că nu este indicată pentru o mai bună aruncare. Trebuie doar să exersezi cât mai mult și să vezi care metodă este mai eficientă pentru tine.

Avem și reguli

Deși nu sunt prezentate ca reguli în majoritatea cazinourilor, ci sunt prezentate ca lucruri pe care să nu le faci: aruncarea zarurilor deasupra dealerului, trântirea zarurilor, aruncarea lor în afara mesei sau folosirea a două mâini. Oricum, aceste obiceiuri nu te ajută în obținerea unor rezultate mai bune. După aruncare, zarurile trebuie să rămână vizibile în orice moment pentru dealer. Dacă ai obiceiul de a le ține în alt loc decât pe masă te sfătuiesc să scapi de acest obicei.

 

Concluzie

Dacă urmezi aceste sfaturi poți deveni un expert în aruncarea zarurilor sau poți alege să joci Craps chiar și online, astfel că vei scăpa de grija aruncării zarurilor. Depinde doar de tine cât de determinat ești în învățarea acestor trucuri și punerea lor în practică.

 

Mai multe articole despre:
craps masa craps