MENIU

Cele mai bune oferte de vacanță. Promoții la sejururi și excursii de tip city break

Cele mai bune oferte de vacanță. Vara este aproape, iar mulți se gândesc deja la vacanță. Fie că optați pentru un sejur complet sau pentru o escapadă de câteva zile, un city break, mai jos, în acest articol, găsiți cele mai bune oferte.

Dacă vreți să petreceți o săptămână în splendida Rivieră Italiană sau să vă relaxați în insulele grecești, în acest articol găsiți cele mai bune oferte de vacanță pentru vara lui 2015.

Cele mai bune oferte de vacanță. Sejururi

Corfu este o destinație pe gustul celor care caută relaxarea. Biletul de avion din București și Cluj și un studio rezervat pentru 7 nopți în insula grecească pornește de la 273 de euro. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Pentru cei care vor să stea la hotel, lângă mare, prețurile pleacă de la 368 de euro.

Dacă doriți un sejur all inclusive, alegeți Turcia. În Alanya, șapte zile la un hotel de patru stele, la câțiva pași de plajă, costă 411 euro. Oferta completă, AICI.

Există numeroase opțiuni similare la prețuri foarte avantajoase, de cel mult 500 de euro.

Regiunea Cinque Terre din Italia este tot mai populară printre români. Șapte nopți de cazare într-un hotel de trei stele din La Spezia și transport cu avionul din București, Cluj, Timișoara, Târgu Mureș sau Craiova costă doar 534 de euro.

Dacă doriți să stați la doar 100 de metri de plajă, alegeți pachetul similar de 541 de euro, cu cazare în Monterosso al Mare. Mai multe despre această ofertă, AICI

Pentru cei cu planuri mai exotice pentru vacanța din această vară, Bangkok este o opțiune interesantă.

Plecarea cu avionul spre capitala Thailandei se face din București, Timișoara și Cluj, iar sejurul cuprinde șapte nopți la un hotel de trei stele. Totul costă 894 de euro. Un sejur la un hotel de 4 stele pornește de la 907 euro, iar dacă doriți și mic dejun inclus trebuie să mai scoateți încă 100 de euro din buzunar.

Mai multe despre această vacanță exotică, AICI.

Cele mai bune oferte de vacanță. City break

Un city break oferă de la două la cinci nopți de cazare, iar prețurile pachetelor sunt mult mai avantajoase decât cele din categoria sejururilor.

Pentru un city break la Roma, de exemplu, trebuie să scoateți din buzunar doar 147 de euro. Pachetul include un bilet de avion din orașele București, Timișoara sau Cluj Napoca și două nopți de cazare la un hotel de trei stele. Mai multe despre această ofertă extrem de avantajoasă, AICI

Există și opțiuni mai scumpe. De exemplu, pentru 270 de euro, primiți trei nopți de cazare la un hotel de trei stele și transport gratuit din aceleași orașe ale României către capitala Italiei.

Un city break de două nopți la un hotel de cinci stele costă 360 de euro, în timp ce o noapte în plus, petrecută la un alt hotel, tot de cinci stele, pornește de la 604 euro. Mai multe despre aceste oferte, AICI

Dacă optați pentru Londra, cu doar 244 de euro puteți alege pachetul city break de 3 nopți la un hotel de 3 stele și transport din București, Cluj și Timișoara. Mai multe despre această ofertă, AICI

Aceeași ofertă, doar că la un hotel de patru stele, costă de la 357 de euro, în timp ce un city break de două zile la un stabiliment de cinci stele pentru două nopți pornește de la 438 de euro.

Ofertele de vacanță la Paris, în format city-break, pornesc de la 197 de euro, și propun trei nopți de cazare la un hotel de cel puțin 3 stele și transport cu avionul din București, Timișoara și Cluj. Mai multe detalii, la acest link

Cei care vor să ajungă în această vară pe Coasta de Azur pot opta pentru city break-ul de la Nisa. Pentru doar 282 de euro puteți petrece trei nopți la un hotel de 3 stele din apropierea centrului orașului francez.

La Atena, un city break de trei nopți la un hotel de cel puțin 3 stele pornește de la 249 de euro. Dacă doriți să stați la un hotel de patru stele, va trebui să mai scoateți din buzunar încă aproape 50 de euro, în timp ce trei nopți petrecute la un stabiliment de cinci stele costă doar 348 de euro.