MENIU

Black Days la Elefant.ro. Oferte la cărți pe care nu trebuie să le ratezi

Unul dintre cele mai importante magazine online din România, Elefant.ro, anunță oferte cu ocazia campaniei Black Days. Iată câteva dintre cele mai bune oferte la cărți. 

Întreaga ofertă de cărți de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Mananca, roaga-te, iubeste. Elizabeth Gilbert. La 30 si ceva de ani, Liz Gilbert are tot ce-si poate dori o femeie ambitioasa. Si totusi e asaltata de indoieli, sufera de panica si insatisfactii. Urmeaza divortul, prabusirea in depresie, o relatie catastrofala… Asa ca Liz abandoneaza totul si pleaca in lume de una singura. In Italia, gusta „la dolce vita” si deliciile ei culinare, punand „cele mai fericite” 12 kilograme din viata. In India, afla intr-un ashram, prin asceza (trezire la 3 dimineata, meditatie si frecat de podele), ce este cautarea spirituala. In Indonezia, incearca sa-si reconcilieze trupul cu sufletul, sa descopere echilibrul care se cheama fericire si isi gaseste marea dragoste. Uneori, fericirea se afla la capatul lumii. Calatoresti ca sa ajungi la tine insati. Ca sa te descoperi. Oferta o găsiți - aici.

Dupa ce te-am pierdut. Jojo Moyes. Cum de a ajuns sa lucreze intr-un bar din aeroport si sa-si petreaca timpul urmarindu-i cu privirea pe cei care pleaca spre alte locuri? Sau de ce nu se simte inca acasa in apartamentul pe care il are deja de un an? Oare familia ei o va putea ierta pentru ce a facut cu optsprezece luni in urma? Si va reusi vreodata sa treaca peste iubirea vietii ei? Ceea ce Lou stie sigur e ca ceva trebuie sa se schimbe. Apoi, intr-o noapte, la usa ei bate cineva. Dar oare straina care ii apare in prag are raspunsurile pe care ea le cauta sau ii aduce doar alte intrebari? Daca inchide usa, viata ei va continua ca pana acum: simpla, ordonata, sigura. Daca o deschide, va risca totul. Insa Lou a facut candva o promisiune: sa traiasca. Si, daca vrea sa o respecte, va trebui sa deschida larg usa. Oferta o găsiți - aici.

Ce ne spunem cand nu ne vorbim. Chris Simion. Un diagnostic fatal o determina sa o ia la fuga si sa se ascunda. Fara nicio explicatie. Isi abandoneaza iubitul, parintii, prietenii... tot. Pleaca din tara ca sa-si traiasca sfarsitul intr-o singuratate deplina, scriind mail-uri pe care nu le trimite niciodata. Dupa doi ani, isi reface analizele. Verdictul medical are efect de dinamita. Anuleaza toate asteptarile. E sanatoasa tun, fara urma de neoplasm, prin urmare, in viata. Dupa doi ani in care a dansat tango cu moartea, revine in povestea din care evadase, dar nu se mai identifica profund cu nimic. Acvariul cu lumea ei de demult, cu pesti-emotii, cu scoici-amintiri, cu ganduri-nisipuri, cu plante-vise, mediul ei vital de mai inainte, se dovedeste a fi acum ceva banal, deloc esential, foarte simplu de inlocuit. Singurul lucru cu care ramane dupa aceasta jupuire e sinele. Oferta o găsiți - aici.

Un veac de singuratate. Gabriel Garcia Marquez. Un veac de singuratate, capodopera care l-a propulsat pe Gabriel García Márquez pe orbita celebritatii internationale si i-a adus premiul Nobel (1982), este, in opinia unanima a criticii - dupa Don Quijote de la Mancha, nemuritoarea creatie a lui Cervantes -, cel mai frumos roman de expresie spaniola din toate timpurile, asa cum marturiseste si Pablo Neruda care il numeste „Don Quijote al timpului nostru“. Istoria celor o suta de ani ai fabuloasei aventuri traite de cele sapte generatii ale familiei Buendía, cu fanteziile, obsesiile, tragediile, pasiunile, disperarile si sperantele lor, este de fapt istoria miticului Macondo, intemeiat de patriarhul José Arcadio Buendía, teritoriu prodigios, unde fantasticul, irealul, se insinueaza adesea in realitate, miraculosul convietuind firesc cu viata de zi cu zi. insa intregul demers narativ sugereaza ideea ca Macondo nu se margineste la o arie concreta, istoria sa fiind de fapt istoria existentei umane, caci, asa cum arata autorul, „mai curand decat un loc de pe lume, Macondo este o stare de spirit“. Oferta și alte reduceri cărți Elefant.ro găsiți aici.

Cărțile lui Hermann Hesse sunt la ofertă Elefant

Siddhartha. Calatoria spre Soare-Rasare. Hermann Hesse. Profesiune de credinta individualista, respingere a fiecarei doctrine, blamare a lumii guvernate de bani si de putere, elogiu al vietii contemplative si al peisajului unei Indii recreate cu maiestrie, Siddhartha este, in esenta, un roman initiatic, devenit, de-a lungul timpului, text „sacru“. Calatoria spre Soare-Rasare - o poveste despre redescoperirea naturii umane si refacerea drumului spiritual dupa efectele devastatoare ale celor doua razboaie mondiale, traite de autor. Mai multe reduceri cărți de la Elefant.ro găsiți aici.

Un baiat pe lista lui Schindler. Leon Leyson. Leon Leyson avea numai 10 ani cand nazistii au invadat Polonia, iar familia lui a fost fortata sa se mute intr-un ghetou din Cracovia. Cu un noroc incredibil, perseverenta si curaj, Leyson reuseste sa supravietuiasca sadismului nazistilor. In final, generozitatea si iscusinta unui barbat german numit Oskar Schindler au fost cele care i-au salvat viata lui Leon, ca si unor membri din familia lui, numele lor fiind adaugate pe lista muncitorilor evrei din fabrica acestuia - o lista ce a devenit faimoasa in toata lumea: Lista lui Schindler. Aceasta este singura carte de memorii publicata vreodata de un copil supravietuitor de pe Lista lui Schindler si ilustreaza perfect demnitatea autorului. Mai multe reduceri cărți de la Elefant găsiți - aici.

Romanovii 1613-1918. Simon Sebag Montefiore. Aceasta este istoria intima a douazeci de tari si tarine, unii atinsi de geniu, altii de nebunie, dar toti inspirati de credinta intr-o autocratie divina si animati de ambitie imperiala. Pasionanta cronica realizata de Montefiore dezvaluie lumea lor secreta, o lume a puterii neingradite si a edificarii fara scrupule a unui imperiu grandios, dar umbrita de intrigi de palat, rivalitati de familie, decadenta sexuala si extravaganta feroce, si populata de o intreaga distributie de aventurieri, curtezani, revolutionari si poeti, de la Ivan cel Groaznic la Tolstoi, si de la regina Victoria la Lenin. Mai multe reduceri cărți de la Elefant găsiți - aici.

Reduceri cărți Elefant

Avocatul rebel. John Grisham. Sebastian Rudd este unul dintre cele mai colorate personaje zugravite vreodata de Grisham. El se ocupa de cazuri pe care orice avocat le-ar refuza: un tanar dependent de droguri, adept al unui cult satanic, un mafiot condamnat la moarte, un barbat arestat pentru ca a tras cu arma intr-o echipa SWAT care i-a navalit, din greseala, in casa. De ce incearca Rudd sa ii aparere pe acesti clienti care, aparent, nu au nicio sansa sa castige procesul? Pentru ca orice om are dreptul la un proces corect, crede Rudd, chiar daca asta presupune ca avocatul sa triseze pentru a obtine achitarea. Mai multe reduceri cărți Elefant.ro găsiți aici.

Cei care pleaca si cei ce raman. Elena Ferrante. In linistea cea mai deplina sau in mijlocul evenimentelor tumultuoase, atunci cand ne simtim in siguranta sau in pericol, cand suntem nevinovati sau imorali, suntem o multime formata din ceilalti. Iar aceasta multime e cu siguranta o binecuvantare pentru literatura. - Elena Ferrante. Mai multe detalii și alte reduceri cărți Elefant.ro găsiți AICI.

Ultimii martori. Svetlana Aleksievici. Dintre toate scrierile Svetlanei Aleksievici, Ultimii martori este cea mai sfasietoare. Caci ce poate fi mai cumplit decat copilaria in timp de razboi, mai tragic decat inocenta supusa violentei si anihilarii? Personajele acestei carti, baieti si fete, aveau, in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial – conflictul poate cel mai inuman din istorie –, intre trei si doisprezece ani, dar ranile capatate atunci le sangereaza pana in ziua de azi. Si totusi, in pofida suferintelor descrise, textul dobandeste o extraordinara forta evocatoare pentru ca reuseste sa reconstituie poezia inerenta varstei copilariei. Mai multe reduceri la cărți de la Elefant.ro găsiți AICI.

Problema Spinoza. Irvin D. Yalom. Irvin Yalom revine cu un roman despre mintile a doi oameni care au intrat in istorie la trei secole distanta unul de celalalt: filosoful olandez de secol XVII, Baruch Spinoza, si Alfred Rosenberg, unul dintre ideologii nazismului si un apropiat al lui Adolf Hitler. Imaginand o intersectie neasteptata intre viata lui Spinoza si destinul lui Rosenberg, Irvin Yalom construieste o poveste de neuitat despre ura si toleranta, curaj si lasitate, pedeapsa si speranta. Întreaga listă de reduceri la cărți de la Elefant.ro o găsiți AICI.

Muntele vrajit. Thomas Mann. O capodopera a literaturii secolului XX, Muntele vrajit strange intr-o adevarata fresca intelectuala toate fortele ce actioneaza asupra omului modern. Thomas Mann descrie in romanul sau societatea europeana de dinainte de Primul Razboi Mondial, o lume bolnava ce se indreapta catre o catastrofa. Autorul spune despre cartea sa ca potrivit modului in care este construita, compozitia ei face ca placerea lecturii sa fie mai profunda si mai mare atunci cand este citita pentru a doua oara. Alte reduceri la cărți de la Elefant.ro găsiți AICI.

Mandrie si prejudecata. Jane Austen. Cea mai cunoscuta si mai apreciata opera a lui Jane Austen va introduce in lumea de la cumpana veacurilor XVLLL si XLX. Observatia fina si umorul autoarei ofera cititorului delicioase momente de lectura, surprinzind modul de viata britanic la un anumit nivel social. Nu lipseste nici povestea de dragoste cu peripetiile ei. Mai multe reduceri la cărți găsiți AICI.

Castelul din nori s-a sfaramat. Millennium 3. Stieg Larsson. Ignorati aceasta prezentare daca vreti sa descoperiti voi insiva al treilea volum al trilogiei Millennium! S-a implinit ceea ce sperati la sfarsitul celui de-al doilea volum: Lisbeth Salander nu a murit. Dar nu va bucurati intru totul: ranita mortal, ea ramane prizoniera cateva saptamani bune in spital, neputand nici sa se miste, nici sa actioneze cumva. Este incoltita din toate partile, acuzatii grave apasa asupra ei. Mai este o problema: tatal ei, fostul spion Zalachenko, pe care ea are toate motivele sa-l urasca de moarte si pe care l-a ranit cu o lovitura de secure in cap, se afla la acelasi spital, in camera vecina. Mai multe reduceri la cărți găsiți AICI.

Memoriile unei fete cuminti. Simone De Beauvoir. Primul si cel mai celebru dintre volumele autobiografice ale lui Simone de Beauvoir apare intr-o noua versiune romaneasca. Memoriile unei fete cuminti, povestea vietii autoarei (nascuta in 1908) din copilarie pana la 21 de ani, cand, devenita studenta la Sorbona, ii intalnise pe Sartre si pe alti tineri intelectuali de viitor, e socotita o opera clasica a genului si ilustrarea vie a filozofiei existentialiste. Este emotionanta marturie a evolutiei unei personalitati de-a lungul copilariei, adolescentei si a primei tinereti; marturia unei „fete cuminti“ care a avut indrazneala sa se desprinda de mediul conventional in care crescuse, de insasi credinta catolica, pentru a gandi pe cont propriu. Si este, totodata, documentul unei epoci, al inceputului de secol XX european. Mai multe reduceri la cărți găsiți AICI.

Dulceata de caise. Alexandr Soljenitin. Odata cu intoarcerea sa in Rusia dupa cei douazeci de ani petrecuti in exil, Soljenitin scrie, in perioada 1993‑1998, o serie de „povestiri in doua parti“, echilibrate si atent slefuite, cele doua parti ale fiecarui text fiind unite printr‑o tema comuna. Sunt marile teme ale literaturii lui Soljenitin: optiunea orala, problema responsabilitatii, compromisul. Mai multe reduceri la cărți găsiți AICI.

Supunere. Michel Houellebecq. Roman pe care autorul il include in genul PF (political fiction), Supunere a zguduit deja Occidentul. Un Occident pe care inca din 1998, prin Particulele elementare, Michel Houellebecq il analizeaza cu scalpelul im mana punandu-i in fata mizeria morala si deruta politica. Antieroul lui Houellebecq, François, profesor de literatura la Sorbona, mizantrop care cauta cu acelasi entuziasm pe internet meniuri de catering si servicii sexuale, asista abulic la instalarea legitima la putere a unui guvern musulman moderat. Viata lui nu are nimic spectaculos, iar prefacerile aduse de manevrele politice se dovedesc inexorabile. Sorbona devine universitate musulmana, iar cariera lui François depinde de o convertire, ale carei avantaje sunt nesperate. Si de ce nu s-ar supune, cand lucrurile promit sa se aranjeze atat de bine? Mai multe oferte și detalii despre reducerile la cărți găsiți AICI.


Doamna de la Miezul Noptii (cartea intai a seriei Uneltiri intunecate). Cassandra Clare. Emma Carstairs este o razboinica, un vanator de umbre, cel mai bun din generatia sa. Ea traieste doar pentru a lupta. Umar la umar cu parabatai-ul ei, Julian Blackthorn, patruleaza pe strazile din Los Angeles, unde vampirii isi fac de cap pe Sunset Strip, iar spiritele naturii - cele mai puternice dintre creaturile supranaturale - sunt in pragul unui razboi deschis cu vanatorii de umbre. Cand incep sa apara trupurile unor oameni si elfi omorati la fel cum fusesera ucisi si parintii Emmei cand ea era copil, este creata o alianta nesigura. Mai multe reduceri cărți Elefant.ro găsiți aici.