MENIU

VIDEO. Angela Merkel "dezgustată" de steagul propriei sale ţări. Cum a fost surprinsă

Un video din 2016 o surprinde pe Angela Merkel refuzând steagul Germaniei. Reamintim că ieri Uniunea Creştin-Democrată, formaţiunea cancelarului Angela Merkel, se clasează pe primul loc, cu 32,5%, în urma scrutinului parlamentar din Germania, fiind urmată de Partidul Social-Democrat, cu 20%, şi de Alternativă pentru Germania, cu 13,5%, conform sondajelor efectuate la ieşirea de la urne.

Cancelarul Angela Merkel, liderul Uniunii Creştin-Democrate (CDU), s-a declarat mulţumită de rezultatul obţinut în scrutinul parlamentar şi consideră că scorul bun înregistrat de formaţiunea extremistă Alternativă pentru Germania (AfD) reprezintă un test.

Succesul partidului Alternativă pentru Germania este un test pentru poporul german, a apreciat Angela Merkel, subliniind că este important ca alegătorii care votat cu AfD să fie recâştigaţi de formaţiunile moderate.

Un video face acum furori pe Twitter. "Numai zeci de ani de spălare pe creier zeci ar fi putut să-i facă pe oameni să voteze o femeie care urăşte steagul propriei sale ţări", scriu utilizatorii reţelei. 

"Merkel îşi urăşte ţara şi steagul", este un alt comentariu.

Imaginile surprinse o înfăţişează pe Angela Merkel luând singurul steag al Germaniei de pe scena unde avea loc o întâlnire.