MENIU

Români jefuiți în Bulgaria. Hoții le-au furat mașina de 50.000 de euro și toate actele de identitate

Sursa foto: Captură video

Vacanța unor români aflați în Bulgaria s-a transformat în scurt timp într-un coșmar. Doi bunici din București, care au vrut să petreacă împreună cu nepoata un sejur de trei zile într-un hotel de cinci stele din Bulgaria, au rămas fără mașina de 50.000 de euro și toate actele de identitate. Oamenii sunt blocați de mai multe zile în țara vecină și așteaptă să primească actele provizorii ca să se poată întoarce acasă. 

„Dimineața, după micul dejun, pe la 10 m-am uitat pe geam. Nu mai era mașina. Direct din cameră, se vedea din camera noastră. În mașină aveam cheile casei, actele nepoatei, procura că avem voie să ieșim cu ea, actul de deces al tatălui, certificatul ei de naștere în original pentru că ești obligat să-l ai la vamă. Și aveam și actele mașinii”, a povestit proprietarul mașinii furate.

Turiștii români au încercat să obțină ajutor de la hotel, însă fără rezultat. Potrivit românului, reprezentanții resortului au spus că ei „asigură parcare, dar nu înseamnă că și răspund pentru incidente”.

„Ce este mai grav este că de noapte au pază. E un complex, e un hotel de 5 stele, cu patinoar, cu sala de sport”, a mai mărturisit proprietarul mașinii furate.

Românii au sesizat autoritățile bulgare care au demarat o anchetă. Acum, turiștii așteaptă să primească actele provizorii ca să se poată întoarce în țară. 

Mai multe articole despre:
romani jefuiti bulgaria masina furata bulgaria