MENIU

O mașină de lux a ars în totalitate într-un complex rezidențial din Ilfov

O mașină de lux s-a făcut scrum

O mașină de lux a ars în totalitate într-un complex rezidențial din Ilfov, relatează realitateadeilfov.net

Un autoturism de lux, marca Range Rover, a ars în totalitate într-un complex rezidențial din județul Ilfov.

În urma incendiului, mașina a fost distrusă complet, însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Momentan nu sunt informații cu privire la cauza izbucnirii incendiului.

O altă mașină a luat foc pe A1, pe sensul București-Pitești

Un autoturism condus de un şofer în vârstă de 30 de ani, a luat foc, la kilometrul 35, pe sensul de mers Bucureşti-Piteşti.

"Traficul a fost reluat după ce un autoturism condus de un şofer în vârstă de 30 de ani, aflat singur în maşină, a luat foc la kilometrul 35, pe sensul de mers Bucureşti-Piteşti. Conducătorul auto a reuşit să coboare la timp din maşină", a declarat vineri, presei, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Pentru stingerea incendiului la autoturism, care a cuprins şi vegetaţia uscată din jurul acestuia, au acţionat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal al ISU Giurgiu cu două autospeciale de stingere.

Traficul a fost blocat pe sensul de mers către Piteşti în timpul intervenţiei pompierilor pentru lichidarea incendiului la autoturism şi de vegetaţie uscată care a luat foc în jurul maşinii în flăcări. 

Mai multe articole despre:
masina de lux arsa masina arsa Ilfov