MENIU

Mașină prăbușită într-o râpă, la Someșul Rece: 5 victime

Accident cu 5 victime, la Someșul Rece

Cinci persoane au fost rănite grav, după ce mașina în care se aflau s-a prăbușit într-o râpă. Accidentul a avut loc aseară, într-o localitate din Cluj, atunci când șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în râpă. Intervenția pompierilor a fost una dificilă din cauza zonei abrupte.

Un grav accident rutier, soldat cu cinci persoane rănite, a avut loc, duminică seara, pe raza localității clujene Someșul Rece. Un autoturism s-a răsturnat într-o râpă.

ISU Cluj a intervenit la fața locului cu o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple.

"Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 20.40, iar la fața locului au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, căzut într-o râpă, la o adâncime de aproximativ 4m", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

"O tânără de cca 30 de ani prezenta suspiciuni de fracturi și traumatisme, necesitând asistență medicală de urgență. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, fiind în stare de conștiență și cooperantă", a mai precizat reprezentantul ISU.

Pe lângă tânăra grav rănită, au mai fost transportate de la locul evenimentului la spital patru persoane, care prezentau afecțiuni ușoare, pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Mai multe articole despre:
masina rapa accident somesul rece