Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Jumătate din funcționarii publici nu ştiu ce servicii online oferă instituţia
Habarniștii de la stat - jumătate din funcționarii publici nu ştiu ce servicii online oferă instituţia în care lucrează (studiu)
Cele mai multe instituţii publice nu au o infrastructură digitală care să eficientizeze atât munca angajaţilor, cât şi relaţia cu contribuabilii, iar 50% dintre funcţionarii publici nu ştiu ce şi câte servicii în regim online oferă instituţia din care fac parte, deşi lucrează la actualul loc de muncă de peste zece ani, arată un studiu realizat de Centrul de Formare APSAP, dat publicităţii joi.
Alegeri 9 iunie. MAE a publicat un ghid pentru românii care vor vota în străinătate la europarlamentare
Alegeri 9 iunie. MAE a publicat un ghid pentru românii care vor vota în străinătate la europarlamentare
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) și Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) au realizat Ghidul alegătorului român la secțiile de votare organizate în străinătate la alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie 2024. Acesta include, printre altele, informaţii privind categoriile de persoane care pot vota la aceste secţii, actele de identitate pe baza cărora românii își pot exercita dreptul de vot, precum șiâ procedura şi programul de vot. Ghidul este publicat pe pagina de internet a ministerului.
Dorin Iacob acuză. Comportamentul incredibil al lui Piedone în pușcărie
Dorin Iacob acuză. Comportamentul incredibil al lui Piedone în pușcărie: „Dădea manelele tare, să arate cât e de smecher”
Invitat în cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel”, Dorin Iacob, candidat al partidului Alternativa Dreaptă la Primăria Capitalei, a făcut declarații uimitoare despre comportamentul lui Cristian Popescu Piedone cât timp acesta a stat în spatele gratiilor. Domnia sa spune că a verificat temeinic informațiile, atât de la personalul penitenciarului, de la ceilalți deținuți, cât și de la persoanele venite în vizită.
Practicile înșelătoare de la raft: cum vor guvernanții să-i protejeze pe români
Practicile înșelătoare de la raft: cum vor guvernanții să-i protejeze pe români. Ciolacu anunță controale masive pe piața detergenților
Pas important în problema "practicilor înşelătoare" de reducere a gramajului produselor şi păstrării preţului acestora, după ce preşedintele ANPC a pus în transparenţă decizională ordinul în acest sens. Un anunț în acest sens a fost făcut, joi, chiar de premierul Marcel Ciolacu. Șeful Guvernului a precizat, totodată, că va exista un control al Consiliului Concurenţei privind creşterea "nejustificată" a preţurilor detergenţilor.
Horoscopul săptămânii 20 - 26 ma
Horoscopul săptămânii 20 - 26 mai. Totul se schimbă, odată cu debutul zodiei Gemenilor. Două semne vor da lovitura în plan financiar
Această săptămână debutează cu intrarea Soarelui în Gemeni, ceea ce înseamnă că dă startul sezonului acestei zodii. Perioada coincide și cu momentul în care macii sunt înfloriți, așa că zodiile se vor bucura în zilele următoare și de peisaje de vis. Încântarea lor va fi completată însă de schimbările pe care le aduc evenimentele astrale în viețile lor.
Un copil de 7 ani a decedat după ce a fost prins sub o autoutilitară, la Sibiu! / Foto: ISU Sibiu
Un copil de 7 ani a decedat după ce a fost prins sub o autoutilitară, la Sibiu. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă
Un copil de şapte ani a murit, joi, după ce a fost accidentat de o autoutilitară, la Sibiu. Mai exact, băiatul a fost prins sub aceasta. Echipajul de descarcerare sosit de urgență la fața locului a reușit să îl scoată pe micuț de sub vehicul, însă acesta era inconştient. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, medicii au fost nevoiți să declare decesul acestuia.
Radu Perianu/ Facebook
Contracte "cu dedicație" pentru Laboratorului de radioterapie al Spitalului Judeţean Argeș. Radu Perianu, acuzații grave la adresa președintelui CJ
Radu Perianu, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean (CJ) Argeș, susține că o echipă din Ministerul Sănătăţii ”a descoperit că licitația pentru construirea Laboratorului de radioterapie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti a fost trucată grosolan și are un caracter ”restrictiv şi direcţionat către un singur producător””. "Cu alte cuvinte, licitația a fost făcută să câștige cine trebuie! Totul pe bani din PNRR", a transmis, joi, liberalul, într-un comunicat.
Clinica VERTEBRALIA tratează cu succes durerile de spate: tratamente minim invazive, rezultate rapide
Clinica VERTEBRALIA tratează cu succes durerile de spate: terapii minim invazive, rezultate rapide
Stilul de viață sedentar a devenit o problemă de sănătate globală. Calitatea vieții este influențată de nivelul de activitate fizică efectuată, lipsa acesteia afectând copii și adulți deopotrivă. Utilizând cele mai recente tehnologii și terapii avansate, Clinica VERTEBRALIA vine cu soluții eficiente pentru ameliorarea durerii și îmbunătățirea calității vieții pacienților.
Nicusor Dan si Manu Bombardieru
Cum au dat Nicușor Dan și Radu Mihaiu bani publici interlopilor. Tun de două milioane de euro operat de un interlop din București
Manu Bombardieru se pregătește să primească aproximativ două milioane de euro de la primăria Capitalei. Interlopul pare că a pregătit minuțios acest tun, după ce a cumpărat terenul pentru o sumă derizorie. Ginerele lui Sile Cămătaru ar fi știut că urmează să fie construit un parc pe terenul său. Asta pentru că pe suprafața de peste un hectar din sectorul 2 al Capitalei nu se pot construi blocuri sau case. 
Povestea italianului păcălit de o româncă prin metoda LOVERBOY. Un jurnalist a fost agresat de aceeași femeie
Povestea italianului păcălit de o româncă prin metoda LOVERBOY. Un jurnalist a fost agresat de aceeași femeie
 O româncă este acuzată că a înșelat un italian de 80 de ani cu peste 700 de mii de euro! Femeia care era dansatoare la bară l-a făcut să creadă că îl iubește, și că vor avea un copil împreună. Aceasta i-a cerut bani până când i-a distrus viața. Românca a fost condamnată în primă instanță pentru înșelăciune și spălare de bani, iar recent a agresat și un jurnalist care a întrebat-o despre proces. 
Final de săptămână cu vreme răcoroasă și ploi, în Capitala. Prognoza ANM
Final de săptămână cu vreme răcoroasă și ploi, în Capitală. Prognoza ANM
Bucureștenii vor avea parte de un final de săptămână cu vreme răscoroasă pentru această perioadă din an. Vorbim despre temperaturi ce nu vor depăși 20-21 de grade. În ceea ce privește minimele, acestea se vor situa în jurul valorii de 9 grade. În plus, nu sunt excluse nici ploile. Vremea va fi răcoroasă la Bucureşti în următoarele 24 de ore, cerul va fi temporar noros, iar spre finalul intervalului va creşte probabilitatea pentru ploi slabe.
Mai multe zone din țară, sub Cod galben de vânt, până vineri seara. Pentru județul Caraș Severin a fost emis Cod portocaliu
COD PORTOCALIU de fenomene extreme. România, lovită de vijelii puternice - HARTA
Meteorologii au emis o avertizare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă până vineri seară, în sudul Banatului, al Transilvaniei şi în zona Carpaţilor Meridionali, unde viteza la rafală va atinge 55-65 de kilometri pe oră şi temporar va depăşi 70-80 de kilometri pe oră. În plus, o avertizare de Cod portocaliu a fost emisă pentru judeţul Caraş-Severin, acolo unde vântul este așteptat să sufle cu viteze mai mari de 90 de kilometri pe oră.