SOCIAL










Bărbatul ucis cu bestialitate în Parcul Crângași: RECONSTITUIREA CRIMEI. Alarmant: agresorii au 16 și, respectiv, 20 de ani!/ Captură video
Bărbatul ucis cu bestialitate în Parcul Crângași: Realitatea PLUS a făcut RECONSTITUIREA CRIMEI. Alarmant: agresorii au 16 și 20 de ani
Realitatea PLUS a făcut reconstituirea crimei din Capitală! Scandalul a izbucnit pe trotuarul din fața Parcului Crângași. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional! Victima a venit acolo să își apere fiica vitregă, pe care două tinere voiau să o bată. În timp ce fetele discutau, băieții care le însoțeau s-au luat la ceartă cu bărbatul. L-au urmărit apoi pe stradă unde l-au atacat cu sălbăticie. În tot acest timp, nimeni nu a intervenit. Rudele criminalilor spun că este vorba despre autoapărare. 

ACTUAL


Jumătate din funcționarii publici nu ştiu ce servicii online oferă instituţia
Habarniștii de la stat - jumătate din funcționarii publici nu ştiu ce servicii online oferă instituţia în care lucrează (studiu)
Cele mai multe instituţii publice nu au o infrastructură digitală care să eficientizeze atât munca angajaţilor, cât şi relaţia cu contribuabilii, iar 50% dintre funcţionarii publici nu ştiu ce şi câte servicii în regim online oferă instituţia din care fac parte, deşi lucrează la actualul loc de muncă de peste zece ani, arată un studiu realizat de Centrul de Formare APSAP, dat publicităţii joi.

ACTUAL








INTERCEPTĂRI ULUITOARE în cazul drogurilor vândute de la geamul apartamentului, la Brăila: cum era tranzacționată "marfa"