Articolele din categoria POLITICĂ:

Ana Maria Pacuraru
Ana Maria Păcuraru, la Ziua Națională a Israelului. Jurnalista a stat de vorbă cu ambasadorul Israelului în România, președintele PNL Nicolae Ciucă și europarlamentarul Rareș Bogdan
,,În urma atentatului din 7 octombrie, am descoperit cine ne sunt adevărații prieteni", este declarația făcută de ambasadorul Israelului in Romania, de Ziua Națională a Israelului. Evenimentul din Capitală a reunit lideri politici și diplomați. Legăturile dintre cele două țări sunt mai strânse ca niciodată, au reiterat participanții la ceremonie. Jurnalistul Realitatea PLUS, Ana Maria Păcuraru a luat parte la evenimentul de la Opera Națională unde a stat de vorbă cu ambasadorul Israelului în România Reuven Azar, cu președintele PNL Nicolae Ciucă și cu europarlamentarul Rareș Bogdan. 
 George Simion se teme să nu fie împușcat ca premierul Slovaciei. Liderul AUR și-a arătat susținerea pentru Robert Fico
George Simion se teme să nu fie împușcat ca premierul Slovaciei. Liderul AUR și-a arătat susținerea pentru Robert Fico
George Simion face declarații șocante. Liderul AUR se teme să nu fie împușcat precum premierul Slovaciei! Într-un mesaj transmis pe internet, liderul AUR și-a arătat susținerea pentru Robert Fico, despre care spune că a fost etichetat în mod eronat drept politician „pro-rus” și că mulți oameni au încercat să justifice în acest fel atentatul la viața sa. 
Sebastian Burduja îi cere transparență lui Nicușor Dan cu privire la finanțarea campaniei de către Matei Păun
Sebastian Burduja îi cere transparență lui Nicușor Dan cu privire la finanțarea campaniei de către Matei Păun
Sebastian Burduja - candidatul PNL pentru Primăria Capitalei a vorbit, din nou, despre transparența finanțării campaniei electorale a lui Nicușor Dan. Burduja a subliniat faptul că, deși a trecut un interval de timp considerabil de la prima sa solicitare publică de clarificări, rămân neclare legăturile dintre echipa lui Nicușor Dan și Matei Păun, un personaj cu afaceri în Belarus și apropiat de Federația Rusă.
Dorin Iacob: Medalia de aur la Olimpiada Minciunilor: Nicușooooor Dan!
Dorin Iacob: Medalia de aur la Olimpiada Minciunilor: Nicușooooor Dan!
"Balaurul" Nicușor Dan, poreclă de care primarul general al Capitalei își amintește cu duioșie atunci când vorbește de anii când făcea performanță, și-a încercat forțele în campania din 2020 și nu s-a lăsat până nu a adunat minciuni în programul de campanie, care de care mai gogonate. Acum, balaurul matematicii nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase, iar performanța e doar un vis care a devenit coșmar, spune consultantul politic Dorin Iacob, candidat din partea Alternativa Dreaptă la Primăria Capitalei. 
Alegeri 9 iunie. MAE a publicat un ghid pentru românii care vor vota în străinătate la europarlamentare
Alegeri 9 iunie. MAE a publicat un ghid pentru românii care vor vota în străinătate la europarlamentare
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) și Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) au realizat Ghidul alegătorului român la secțiile de votare organizate în străinătate la alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie 2024. Acesta include, printre altele, informaţii privind categoriile de persoane care pot vota la aceste secţii, actele de identitate pe baza cărora românii își pot exercita dreptul de vot, precum șiâ procedura şi programul de vot. Ghidul este publicat pe pagina de internet a ministerului.
Practicile înșelătoare de la raft: cum vor guvernanții să-i protejeze pe români
Practicile înșelătoare de la raft: cum vor guvernanții să-i protejeze pe români. Ciolacu anunță controale masive pe piața detergenților
Pas important în problema "practicilor înşelătoare" de reducere a gramajului produselor şi păstrării preţului acestora, după ce preşedintele ANPC a pus în transparenţă decizională ordinul în acest sens. Un anunț în acest sens a fost făcut, joi, chiar de premierul Marcel Ciolacu. Șeful Guvernului a precizat, totodată, că va exista un control al Consiliului Concurenţei privind creşterea "nejustificată" a preţurilor detergenţilor.
Radu Perianu/ Facebook
Contracte "cu dedicație" pentru Laboratorului de radioterapie al Spitalului Judeţean Argeș. Radu Perianu, acuzații grave la adresa președintelui CJ
Radu Perianu, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean (CJ) Argeș, susține că o echipă din Ministerul Sănătăţii ”a descoperit că licitația pentru construirea Laboratorului de radioterapie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti a fost trucată grosolan și are un caracter ”restrictiv şi direcţionat către un singur producător””. "Cu alte cuvinte, licitația a fost făcută să câștige cine trebuie! Totul pe bani din PNRR", a transmis, joi, liberalul, într-un comunicat.