Florin Piersic, în stare GRAVĂ! Echipa medicală de la Foișor, primele detalii despre multiplele patologii asociate pe care le are

Florin Piersic, în stare GRAVĂ! Echipa medicală de la Foișor, primele detalii despre multiplele patologii asociate pe care le are

Florin Piersic a fost transferat, astăzi, la Spitalul Foișor din Capitală. Marele actor a făcut septicemie din cauza unei branule care i-a fost montată acasă, potrivit surselor Realitatea PLUS. Medicii de la Spitalul Clinic de Ortopedie Foișor au transmis o informare în care spun că Florin Piersic se prezintă cu o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi. 

MONDEN

















Gerard Depardieu a fost reținut în Paris.
Gerard Depardieu a fost reținut în Paris. Actorul este acuzat de agresiune sexuală asupra mai multor femei celebre
Gerard Depardieu, una dintre figurile emblematice ale cinematografiei franceze, se află în centrul atenției după ce a fost reținut de poliție în Paris în legătură cu acuzații de agresiune sexuală formulate împotriva sa de către două femei. Acest eveniment survine în contextul în care actorul este deja inculpat pentru violuri și agresiuni sexuale într-un alt dosar.

MONDEN


Trucuri de îngrijire a orhideelor. Cu ce trebuie să le uzi pentru a înflori pe tot parcursul anului/ unsplash.com











Andreea Marin a renunțat la dietă după ce a slăbit 20 de kilograme
Andreea Marin a renunțat la dietă după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce a făcut-o pe „Zână” să lase acest obicei
Andreea Marin, cunoscuta vedetă a televiziunii românești, a surprins pe toată lumea cu transformarea sa fizică, reușind să slăbească 20 de kilograme în aproximativ un an și jumătate. Fosta prezentatoare de la „Surprize, Surprize”, acum în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit recent de ce a decis să renunțe la dieta strictă și cum reușește să își mențină noua siluetă.

MONDEN