Robert F. Kennedy Jr ar obtine 8% din voturi, potrivit sondajelor (Profimedia)

Robert F. Kennedy Jr., candidat la alegerile prezidenţiale din SUA, a afirmat că un vierme i-a intrat în creier şi i-a mâncat o parte

Candidatul independent la alegerile prezidenţiale din SUA Robert F. Kennedy Jr., nepot al fostului preşedinte asasinat la Dallas, în 1963,  s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv cu o anomalie despre care chiar el a spus că a fost cauzată de un vierme ce i-a intrat în creier şi i-a mâncat o parte din el. Declaraţiile, extrase dintr-un document judiciar, au fost publicate de The New York Times și au determinat staff-ul de campanie al lui Kennedy să vină cu precizări.

BIZAR





























Cavoul generalului Gabriel Marinescu (sursă: Wikiepdia)
Misterul din Cimitirul BELLU. Ce a fost ascuns zeci de ani în cavoul celui mai controversat șef ai Poliției Române?
Generalul Gabriel Marinescu a rămas în istorie dreptul unul dintre cei mai cunoscuți, dar și controversați șefi ai Poliției Române. Lăudat pentru o serie de reforme și pentru grija reală pe care manifestat-o față de subalterni, generalul s-a compromis prin devotamentul dincolo de lege față de regele Carol al II-lea, din cauza căruia a transformat instituția într-una a opresiunii. De altfel, suspiciunea că s-ar fi aflat în spatele asasinării liderului legionar Corneliu Zelea-Codreanu a dus la arestarea și executarea lui Gabriel Marinescu, în perioada scurtei guvernări național-legionare din 1940.

LIFESTYLE