Articolele din categoria TRAVEL:

Sursa foto: Pixabay
Vacanțele de anul acesta, cele mai scumpe din ultimii 10 ani. Avertismentul specialiștilor
Vacanţa de vară 2022 ar putea fi cea mai scumpă din ultimul deceniu, indiferent de destinaţie, arata analiza unei platforme de investiţii cu active multiple, eToro. Și asta din cauza creşterii preţurilor la alimente şi energie. În plus, vacanţa s-ar putea să nu fie nici foarte confortabilă întrucât ţările europene vor să impună reguli legate de aerul condiţionat în contextul deciziilor luate pentru a rupe dependenţa energetică de Rusia.
Lacul Albastru, situat în Munții Gutâi
Un lac minier, care își schimbă culoarea în funcție de anotimp, devine obiectiv turistic național
Lacul Albastru, situat în Munții Gutâi, va fi introdus în circuitul turistic național. Este anunțul făcut de Consiliului Județean Maramureș. Lacul este unicat în Europa datorită proprietății de a-și schimba culoarea apei în funcție de anotimp. Iubitorii de natură vin în număr mare pentru a vizita zona atât pentru agrement cât și pentru a se bucura peisajele spectaculoase. 
Programul "Litoralul pentru toţi" se lansează duminică
Programul "Litoralul pentru toţi" se lansează duminică. De la cât pornesc prețurile anul acesta
Românii își vor putea petrece vacanțele pe litoral la prețuri mai mici. Programul social “Litoralul pentru toţi” începe duminică și ține până pe 19 iunie. în această perioadă turiști vor găsi cazări în hoteluri și pensiuni la prețuri cu până la 70% mai mici față de cele din vârf de sezon. Pentru ediţia din acest an şi-au anunţat participarea zeci de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc, care pun la dispoziţia turiştilor un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.