Articolele din categoria TRAVEL:

5 City Break-uri la prețuri accesibile pentru călătorii pretențioși!
5 City Break-uri la prețuri accesibile pentru călătorii pretențioși! (P)
Un City Break reprezintă oportunitatea perfectă prin care puteți scăpa pentru câteva zile de viața agitată din orașe. Nu numai că veți avea ocazia să explorați locuri noi, dar veți putea experimenta culturi diferite și cunoaște oameni noi. Cu toate acestea, dacă plănuiți să plecați undeva pentru o vacanță scurtă, atunci veți dori să știți ce orașe oferă cele mai bune experiențe și prețuri accesibile pentru călătorii pretențioși.
Grindeanu anunță achiziția de trenuri electrice care pot atinge 200 km/h și ilustează cu poze din Elveția
Grindeanu anunță achiziția de trenuri electrice care pot atinge 200 km/h și ilustrează cu poze din Elveția. Asociația Pro Infrastructură reacționează
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat achiziţia a 20 de trenuri electrice care vor putea atinge 200 de kilometri la oră, în valoare de 180 de milioane de euro. În România nu există linii unde trenurile pot atinge 200 km/h și, probabil, nici nu vor exista mai devreme de 20 de ani, spune asociația, care îl acuză pe Grindeanu că "se laudă pe persoană fizică folosind poze din Elveția".
Pericol pe plajele din Europa: cei mai rapizi rechini din lume, văzuți în premieră, după 10 ani
Pericol pe plajele din Europa: cei mai rapizi rechini din lume, văzuți în premieră, după 10 ani
Recentele atacuri ale rechinilor din Marea Roșie, în urma cărora au murit două turiste – o româncă și o austriacă – într-o stațiune din Egipt, i-au făcut pe oameni să fie mai atenți în vacanță. Acum, pericolul acestor prădători ai apelor a fost raportat și pe plajele din Europa de la Marea Mediterană, unde un fotograf a surprins cel mai rapid rechin lume aproape de plaja Garraf, de lângă Barcelona.
Româncă ucisă de rechin, în Egipt - scandal pe certificatul medico-legal: halucinant ce au scris autoritățile în acte
Româncă ucisă de rechin, în Egipt - scandal pe certificatul medico-legal: halucinant ce au scris autoritățile în acte
Situație scandaloasă în cazul româncei ucise de rechin în Egipt! S-a aflat ce scrie în raportul oficial de deces al Roxanei Donisan. În document nu se precizează dacă este vorba de atacul unui rechin sau nu. Autoritățile spun că nu au nicio explicație. Totodată, astăzi, părinții Roxanei, rude, cunoscuți, dar și foști colegi de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice o vor conduce pe ultimul drum.
Șoferii nu vor mai putea parca GRATIS pe locurile amenajate sau pe trotuarele din centrul Capitalei / Foto: Inquam Photos
Șoferii nu vor mai putea parca GRATIS pe locurile amenajate sau pe trotuarele din centrul Capitalei - mașini ridicate și amenzi usturătoare
Primăria Capitalei va marca în următoarele luni toate locurile de parcare din interiorul inelului median de circulație, adică centrul orașului, și nu se va mai putea parca gratuit în această zonă, a explicat viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu. În paralel, serviciul va fi digitalizat, în această toamnă se vor pune parcometre și bariere automate, astfel că taxatorii vor dispărea, iar cei care parchează pe trotuar vor fi sancționați, a explicat Bujduveanu.