Articolele din categoria SOCIAL:

Bărbat, reţinut după ce l-a pus la pământ pe un altul şi l-a lovit cu o tijă metalică în cap./ Foto: Inquam Photos
Bărbat, reţinut după ce l-a pus la pământ pe un altul şi l-a lovit cu o tijă metalică în cap. Conflictul a pornit de la soția agresorului
Un bărbat din Teleorman a fost reţinut de poliție, după ce l-a pus la pământ pe un alt bărbat şi l-a lovit în cap cu o tijă din metal. Agresiunea a avut loc în spaţiul public, iar totul se pare că a început de la o altercaţie între victimă şi soţia agresorului. Anchetatorii cer mandat de arestare preventivă pe numele agresorului.
Conserva de peste
Cum poți face botulism de la o simplă conservă de pește și ce trebuie să faci ca să te ferești
Botulismul este o afecțiune gravă, cauzată de toxina botulinică, care poate fi fatală dacă nu este tratată rapid și corespunzător. Unul dintre modurile în care această toxină poate intra în organism este prin consumul de alimente conservate inadecvat, inclusiv conserva de pește. Iată cum se poate întâmpla acest lucru și ce măsuri se pot lua pentru a preveni o astfel de situație.
Trupul unui bărbat decedat, descoperit într-un apartament din Baia Mare
Trupul unui bărbat decedat, descoperit într-un apartament din Baia Mare. Mirosul puternic i-a alertat pe vecini, care au chemat poliția
Cadavrul unui bărbat de 51 de ani a fost descoperit, luni seara, într-un apartament din Baia Mare. Polițiștii au fost sesizați de vecini, alarmați de mirosul puternic care venea din apartament. Oamenii spun că nu l-au mai văzut pe bărbat de aproximativ două săptămâni. În ultimele zile se pare că acesta nu s-a mai prezentat la muncă. Pentru a pătrunde în apartament a fost nevoie de intervenția pompierilor, care au spart ușa.