Articolele din categoria FRESH REFRESH:

FRESH-REFRESH. Sucurile LIGHT
FRESH-REFRESH. Sucurile LIGHT
Evitaţi alimentele care îngraşă, iar în restul timpului consumaţi doar batoane de slăbit şi băuturi carbogazoase light dar tot nu pierdeţi în greutate? Oamenii de ştiinţă susţin ideea conform căreia industria de slăbit, extraordinar de dezvoltată la nivel mondial, nu ne ajută deloc, ba chiar ne poate pricopsi cu alte kilograme în plus, iar sucurile light nu sunt deloc bune pentru siluetă! Termenul „light“ ­e speculat la maximum de firmele de băuturi răcoritoare. Nu înseamnă că dacă vom consuma produse de acest gen la discreţie nu ne vom îngrăşa.
FRESH-REFRESH. Somnul, barometrul sănătății tale
FRESH-REFRESH. Somnul, barometrul sănătății tale
Somnul reprezintă un adevărat barometru al sănătăţii corpului şi este esenţial pentru buna funcţionare şi longevitatea organismului nostru. Studiile arată că în timpul somnului creierul se reface şi pune cap la cap ceea ce a asimilat din ziua precedentă. Potrivit specialiştilor de la Divizia de Medicina a Somnului din cadrul şcolii Medicale Harvard, corpul nostru are nevoie de somn in aceeasi masura în care simte nevoia să respire, să bea apa şi să mănânce.
FRESH-REFRESH. Micul dejun, cea mai importantă masă a zilei
FRESH-REFRESH. Micul dejun, cea mai importantă masă a zilei
Micul dejun este numit pe bună dreptate cea mai importantă masă a zilei. Sănătatea şi silueta au nevoie de un mic dejun echilibrat şi nutritiv. Specialiştii în sănătate spun că nu doar consumul micului dejun este important, ci şi momentul zilei în care el are loc. În general, este bine ca prima masa a zilei sa fie consumată la circa 30 de minute după trezire, când organismul simte cel mai mult nevoia să pună capăt postului alimentar de peste noapte.