Articolele din categoria LIFESTYLE:

Ce fel de fostă iubită vei fi, în funcție de zodia în care te-ai născut? Mulți vor vărsa lacrimi amare după tine / unsplash.com
Ce fel de fostă iubită vei fi, în funcție de zodia în care te-ai născut? Mulți vor vărsa lacrimi amare după tine
În dragoste, personalitatea și trăsăturile noastre sunt adesea influențate de zodia sub care ne-am născut. Fiecare semn zodiacal aduce cu sine anumite caracteristici care pot defini modul în care ne comportăm în relații, inclusiv în rolul de fostă iubită. Descoperă modul în care zodia ta poate influența felul în care te vei comporta după despărțire și cum poți naviga această perioadă cu înțelepciune și înțelegere.
Calitatea somnului este influențată de teperatura pe care o ai în cameră. Cum știi că ai setat-o corect? Sfaturi practice/ unsplash.com
Calitatea somnului este influențată de teperatura pe care o ai în cameră. Cum știi că ai setat-o corect? Sfaturi practice
Să dormi într-o cameră în care este prea cald sau prea rece poate afecta serios odihna de peste noapte, iar efectele vor fi cu siguranță resimțite a doua zi. De aceea, setarea unei temperaturi potrivite, împreună cu câteve obiceiuri sănătoase pe care să le punem în practic pot contribui la un somn odihnitor și un stil de viață ferit de probleme de sănătate, care vin pe fondul oboselii.
Ce se întâmplă de fapt când apelul tău este pus în așteptare în call center
Ce se întâmplă de fapt când apelul tău este pus în așteptare în call center. Te vei gândi de două ori înainte să le faci „urări de bine”
O experiență frustrantă pentru mulți dintre noi este reprezentată de momentul în care apelul nostru este pus în așteptare într-un call center. Suntem rugați să așteptăm câteva minute până când un operator va prelua apelul nostru, iar această întârziere poate părea o eternitate. Dar ce se întâmplă de fapt în spatele scenelor, în timp ce suntem blocați în linie? 
Andreea Marin. Foto: Facebook
Cum arăta Andreea Marin la 19 ani, când a participat la concursul de Miss România
Andreea Marin este cunoscută drept zâna surprizelor, însă puțini știu că la vârsta de 19 ani, vedeta și-a început parcursul în lumea showbiz-ului participând la concursul de Miss România. Cu o apariție fermecătoare, Andreea a strălucit pe podium alături de alte tinere aspirante la titlul prestigios, iar printre acestea câteva au devenit cunoscute publicului pentru activitatea lor în lumea televiziunii și chiar a politicii.
Horoscopul zilei, miercuri, 27 martie
Horoscopul zilei, miercuri, 27 martie. Astrele împărtășesc generos energii pozitive. Cei cu o muncă vizionară și creativă vor da lovitura
Astrele par a fi destul de favorabile în ziua de miercuri, 27 martie, oferind energii pozitive celor care au o muncă vizionară și creativă. Se pare că aceștia vor avea parte de succes și de recunoaștere pentru eforturile lor. În plus, abilitățile noastre de detectiv sunt în centrul atenției, deoarece Luna va intra în Scorpion, sugerând o intensificare a intuiției și a capacității noastre de a aduna informații importante. Astfel, suntem încurajați să fim atenți la semnele și indiciile subtile din jurul nostru, deoarece acestea ne pot oferi claritate și ghidare în deciziile pe care le luăm. 
Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit motivul pentru care nu mănâncă ciorbă la restaurant
Chef Florin Dumitrescu a dat cărțile pe față: De ce nu mănâncă ciorbă la restaurant
Comanda unei ciorbe la restaurant este un obicei răspândit, motivat adesea de lipsa timpului necesar pentru pregătirea acestui fel de mâncare acasă. Cu toate acestea, chef-ul Florin Dumitrescu aduce o nouă perspectivă asupra acestei practici comune, exprimându-și dezacordul față de acest obicei. Chef-ul consideră că există un motiv întemeiat pentru care comandarea ciorbei la restaurant nu este întotdeauna o opțiune ideală, și este pregătit să împărtășească această perspectivă cu publicul său.