Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Victor Ponta, audiat la DNA. Premierul a venit în cârje Video
Victor Ponta, audiere fulger la DNA. Premierul a venit în cârje: "Nu facem politică aici!"
Premierul Victor Ponta s-a prezentat, luni dimineaţă, în jurul orei 10:50, la DNA, pentru prima dată de la revenirea în ţară după operaţia la genunchi suferită în Turcia. Şeful Guvernului a fost chemat să dea explicaţii în dosarul în care este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani. Faptele de care a fost acuzat ar fi fost săvârşite în perioada în care Ponta a fost avocat.
Rechizitoriu DNA. Șpaga în produse a lui Vanghelie, distribuită de PSD. Ponta și Dragnea, prezenți
Rechizitoriu DNA. Șpaga în produse a lui Vanghelie, distribuită de PSD. Ponta și Dragnea, prezenți
Marian Vanghelie, a fost trimis în judecată marţi de procurorii DNA, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea a nouă infracţiuni de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani. Potrivit Realitatea Tv mita în produse ar fi fost distribuită în 2010, de către PSD sinitraților din Botoșani, într-o delegație din care făceau parte Ponta și Dragnea. 
Năstase scapă de sechestrul pus pe casa din Zambaccian
Năstase scapă de sechestrul pus pe casa din Zambaccian
Magistrații Tribunalului Bucureşti au decis, luni, să ridice sechestrul instituit de procurorii DNA în cazul imobilului deţinut de Adrian şi Dana Năstase, din strada Muzeul Zambaccian, judecătorii dispunând, totodată, şi deblocarea sumei de 118.650 de dolari, ce aparţinea fostului premier. Decizia instanței vine după ce soții Năstase au solicitat ridicarea sechestrului pus pe imobil şi pe contul bancar, în dosarul cunoscut sub numele de "Zambaccian".