Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Dan Voiculescu
Voiculescu cere anularea privatizării ICA şi îl atacă pe Băsescu: Mai nenorocit ca el nu e niciunul
La un pas de a fi condamnat definitiv în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, Dan Voiculescu îi dă replica şefului statului care l-a numit recent "turnător nenorocit": mai nenorocit ca Traian Băsescu nu e niciunul!" spune Voiculescu. După ani întregi de procese, zeci de termene şi amânări, preşedintele fondator al Partidului Conservator s-a prezentat din nou în faţa instanţei sperând să scape de pedeapsă.
Avocati platiti regeste ca sa-si bage clientii in puscarie
Avocati platiti regeste ca sa-si bage clientii in puscarie
Fosti ministri, fosti si actuali parlamentari, oameni de afaceri, toti cei care au facut cunostinta cu catusele si instantele de judecata au spus cel putin o data “am platit avocatii degeaba”. Marile case de avocatura ale Romaniei au ramas doar cu numele pentru ca, in ultimul timp, au pierdut procese pe banda rulanta. Platiti regeste, singurul merit al avocatilor celebri, unii chiar profesori de Drept, pare a fi cel ca stiu sa-si imbrobodeasca frumos clientii. Nu generalizam, dar dupa cum veti vedea, avocati precum Gheorghe Mateut, Ion Cazacu si altii nu se pot lauda decat cu esecuri de rasunet, scrie Național. 
Mama lui MIRON MITREA, AUDIATĂ la Tribunal
Mama lui MIRON MITREA, AUDIATĂ la Tribunal
Mama fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea a fost, vineri, la tribunal, în calitate de martor, în procesul în care fiul ei este acuzat că ar fi luat mită 520 de mii de lei - contravaloarea unor lucrări de construcţii realizate la locuinţa femeii. Mama lui Miron Mitrea, care are 84 de ani, a declarat că şi-a reparat casa din banii câştigaţi în urma unui proces cu statul german, care i-a returnat retroactiv drepturi de pensie de aproximativ 280.000 de euro.