Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Clipe de COȘMAR în Timiș - Locuitorii din Giarmata, terorizați de 2 ani, după petreceri cu polițiști și interlopi
Clipe de COȘMAR în Timiș - Locuitorii din Giarmata, terorizați de 2 ani, după petreceri cu polițiști și interlopi - VIDEO
Localnicii din comuna timișeană Giarmata nu mai au liniște de ani de zile. Oamenii spun că la o pensiune din localitate au loc chefuri nocturne la care participă polițiști și interlopi. Nici în pandemie petrecerile nu au încetat, chiar dacă participanții au fost amendați în mod repetat. Iar anul trecut, o mașină a fost incendiată intenționat în fața pensiunii. Poliția din Timiș susține că proprietarul ar fi fost sancționat în urma fiecărei plângeri, în ultimii doi ani.
Horia Constantinescu, președintele ANPC Exclusiv
Șeful ANPC: Blue Air lansează tot felul de petarde și fumigene. Pot suspiciona că pregătit această situație
Șeful Autorității pentru protecția Consumatorului, Horia Constantinescu, acuză compania Blue Air că lansează dezinformări, în scopul de a se victimiza, după ce a anunțat anularea tuturor decolărilor de pe aeroporturile din România. În exclusivitate la Realitatea Plus, Constantinescu a afirmat că nu exclude varianta ca această criză să fi fost planificată, iar Blue Air nu și-ar fi achitat datoriile cu bună știință.
Mircea Drăghici
Trezorierul PSD aflat în închisoare, încă o condamnare - vacanțe exotice cu bani furați
Fostul trezorier al PSD a primit o a doua condamnare, de 6 ani închisoare, după ce a recunoscut că a folosit bani din subvenții pentru excursii exotice de lux și a încheiat acord de recunoaștere a vinovăției. Mircea Drăghici a cheltuit peste 550.000 de lei din conturile partidului, o parte provenind din subvenția de la stat. Acesta se află în închisoare, fiind prima dată condamnat la 5 ani de închisoare. Acesta și-a recunoscut fapta. 
Bogdan Olteanu
Decizia în mega-procesul lui Bogdan Olteanu, amânată - Fostul viceguvernator, acuzat că a primit 1 milion de eur
Decizia în cazul fostului viceguvernator Bogdan Olteanu a fost astăzi amânată. Înalta Curte de Casație și Justiție va rejudeca decizia CCR abia pe data de 25 octombrie. Miza procesului este constatarea prescripției faptelor din dosarul în care a fost condamnat la 5 ani de închisoare. El este acuzat că a primit 1 milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării.
"Gemenii pedofili", copiii unui avocat celebru din jud. Timiș, arestați pentru viol
"Gemenii pedofili", copiii unui avocat celebru din jud. Timiș, arestați pentru viol
Gemenii unui celebru avocat din Timiș au fost arestați, după ce ar fi agresat sexual mai mulți copii. Una dintre fetițe a fost urmărită de gemeni în scara blocului, după care aceștia au intrat peste ea în casă. Pe celelalte victime, cei doi frați de 30 de ani le urmăreau pe stradă, când se întorceau de la școală, și le ademeneau într-o mașină, unde le obligau să se dezbrace. Victimele erau fetițe cu vârste cuprinse între 7 și 9 ani.