JUSTIŢIE

Arestat











Parchetul European/ Arhivă foto
FRAUDĂ uriașă, anchetată de Parchetul condus de Kovesi! Sunt vizați funcționari din Administrația Fluvială a Dunării de Jos Galați și ai ANR
Parchetul European (EPPO) condus de Laura Codruța Kovesi conduce 12 percheziții într-un dosar care vizează funcționari ai Administrației Fluviale a Dunării de Jos Galați (AFDJ) și ai Autorității Navale Române (ANR). În cauză este vizată o suspiciune de fraudă legată de achiziția a două remorchere în valoare de aproximativ 7 milioane de euro.

ULTIMELE STIRI





Apropiata lui Vlad Voiculescu, audiată într-un dosar de corupție. Oana Sivache l-a „turnat” pe Cristian Plută
Apropiata lui Vlad Voiculescu, audiată într-un dosar de corupție. Oana Sivache l-a „turnat” pe Cristian Plută
Miercuri, Oana Sivache, directorul General al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), s-a prezentat la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru a fi audiată în legătură cu un dosar de corupție. Surse judiciare au dezvăluit că aceasta a fost convocată într-un dosar care are legătură cu perchezițiile efectuate în luna decembrie la Spitalele „Colțea” și „Sfântul Luca”. Oana Sivache este apropiata fostului ministru al Sănătății - Vlad Voiculescu și este cea care l-a „turnat” pe Cristian Plută, fostul șef al ASSMB.

ACTUAL


Clotilde Armand/ Arhivă foto
Clotilde Armand, din nou în atenția procurorilor! Contractele de salubritate din Sectorul 1, investigate de DNA
După ce a fost acuzată de către ANI de incompatibilitate pentru că s-ar fi numit singură în funcția de manager al unui proiect European, primarul sectorului 1, Clotilde Armand are din nou probleme cu legea. De data aceasta, procurorii investighează contractele de salubritate. DNA a pus sub lupă aceste contracte demarând urmărirea penală pentru a investiga posibile abuzuri în serviciu. 

ULTIMELE STIRI











DIICOT
Acțiune amplă a poliției: 79 de percheziții în 14 județe, marți dimineața. Este destructurată o rețea de trafic de țigări, materiale pirotehnice și spălarea banilor
Aproape 80 de percheziţii au loc marţi dimineaţă în 14 judeţe şi în Capitală, într-o cauză ce vizează destructurarea a două grupuri infracţionale organizate autohtone, dar cu ramificaţii transfrontaliere în Cehia, Bulgaria şi Ucraina, constituite în scopul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă cu ţigarete şi materiale explozive, dar şi spălare a banilor.

ACTUAL


Avocatul Alin Anton
Avocat celebru, cercetat de DNA: nu poate justifica două milioane de euro. Ce au mai descoperit procurorii
Unul dintre cei mai cunoscuți avocați din Argeș va fi judecat pentru trafic de influență. Alin Anton, cel care a trecut testele CSM pentru a fi magistrat, nu a putut justifica 2 milioane de lei! Așa ar fi ieșit la iveală că avocatul ar fi primit 10.000 de euro de la un condamnat ca să intervină la judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Avocatul controversat i-a avut, de altfel, clienți și pe stăpânii de sclavi din Berevoești. 

ACTUAL


Dan Șucu, criză de nervi
Torțe la Rapid. Stenograme: Daniel Niculae, către liderul galeriei: Am vorbit și cu Colțescu, a zis: „Dați, bă, cu ce vreți!” - Dan Șucu, criză de nervi
Au apărut stenograme explozive din Dosarul Torțelor de la Rapid! Discuțiile interceptate de anchetatori îi surprind pe Daniel Niculae, mâna dreaptă a lui Dan Șucu, și pe Liviu Ungurean („Bocciu”), liderul galeriei Rapidului în timp ce stabileau cum să aducă materiale pirotehnice la derby-ul cu FCSB din 9 martie. După apariția documentelor, acționarul majoritar de la Rapid, Dan Șucu, a avut o criză de nervi și a refuzat să comenteze, motivând că este plecat din țară. 

SPORT