Articolele din categoria ACTUAL:

Klaus Iohannis, prima declarație în scandalul candidatului pentru Capitală, din Coreea de Sud: „Cert, nu este un mare succes al coaliției”
Klaus Iohannis, prima declarație în scandalul candidatului pentru Capitală, din Coreea de Sud: „Cert, nu este un mare succes al coaliției”
Președintele României - Klaus Iohannis se află într-o vizită oficială în Coreea de Sud, iar astăzi a făcut o declarație de presă în urma scandalului din coaliție în care medicul Cătălin Cîrstoiu a fost exclus de la candidatura pentru Primăria Capitalei după mai bine de 13 ore de discuții și negocieri. Președintele a susținut declarații la ora 10.30.
Trupul unui bărbat decedat, descoperit într-un apartament din Baia Mare
Trupul unui bărbat decedat, descoperit într-un apartament din Baia Mare. Mirosul puternic i-a alertat pe vecini, care au chemat poliția
Cadavrul unui bărbat de 51 de ani a fost descoperit, luni seara, într-un apartament din Baia Mare. Polițiștii au fost sesizați de vecini, alarmați de mirosul puternic care venea din apartament. Oamenii spun că nu l-au mai văzut pe bărbat de aproximativ două săptămâni. În ultimele zile se pare că acesta nu s-a mai prezentat la muncă. Pentru a pătrunde în apartament a fost nevoie de intervenția pompierilor, care au spart ușa. 
Sebastian Burduja și Gabriela Firea
Cătălin Cîrstoiu s-a retras. Coaliția merge cu candidați separați la Primăria Capitalei: Gabriela Firea și Sebastian Burduja
După o zi de ședințe maraton, de aproape 11 ore, ale liderilor Coaliției pe tema viitorului politic al medicului Cătălin Cîrstoiu, acesta s-a retras. Anunțul a fost făcut de jurnalista Anca Alexandrescu, în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel. Ulterior, după miezul nopții, surse politice au anunțat că s-a decis în Coaliție varianta candidaturilor separate: Gabriela Firea, pentru PSD, respectiv Sebastian Burduja, PNL.
Cea mai longevivă familie din lume mănâncă în fiecare zi această supă
Cea mai longevivă familie din lume mănâncă în fiecare zi această supă. Ingredientele care-i mențin tineri
Multe gospodine caută rețete sănătoase și tradiționale pentru a își bucura familia cu preparate gustoase și hrănitoare. Unele mâncăruri vechi sunt considerate adevărate secrete de longevitate și binecuvântare pentru cei care le consumă. Este și cazul unei supe preparate după o rețetă veche de secole, denumită minestrone, care a devenit legendă pentru beneficiile pe care le aduce sănătății.
Generalul (r) Dumitru Dumbravă Exclusiv
Înregistrare-bombă, cum își negocia generalul SRI Dumitru Dumbravă influența pe lângă judecători - AUDIO
Ies la iveală detalii devastatoare despre generalul în rezervă Dumitru Dumbravă, unul dintre apropiații lui Florian Coldea. Acesta și-ar fi folosit influența reală sau doar mimată asupra unor magistrați pentru a le promite unor oameni de afaceri cu probleme că-i ajută să scape ușor, în schimbul unor sume de bani. Omul de afaceri Cătălin Hideg a depus drept probă o înregistrare în acest sens, care a fost prezentată luni, la Culisele Statului Paralel, de către jurnalista Anca Alexandrescu.
Florin Coldea este tot mai încolțit (foto: Inquam Photos/George Calin Exclusiv
Anca Alexandrescu aruncă bomba. Înregistrări halucinante, rețeaua de penali coordonată de Coldea și Dumbravă - AUDIO
Bomba momentului la Culisele Statului Paralel. Anca Alexandrescu și Liviu Alexa au prezentat o serie de înregistrări și informații care dovedesc ceea ce jurnalista Realitatea Plus susține de câteva luni, că generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă au format un grup infracțional organizat pentru a “rezolva” dosare în justiție si nu numai! Într-o primă înregistrate, omul de afaceri Cătălin Hideg stă de vorba cu un avocat apropiat anturajului Coldea-Dumbravă.  Hideg, patronul Sanimed, ar fi făcut un denunț împotriva lui Florian Coldea, la DNA, săptămâna trecută. 
Condimentele secrete care schimbă total gustul broccoli
Condimentele secrete care schimbă total gustul broccoli. Rețete de la Chef Hadad
Chef Joseph Hadad, cunoscut pentru abilitățile sale culinare remarcabile și pentru creativitatea sa îndrăzneață în bucătărie, vine cu o propunere inedită pentru cei care doresc să descopere noi arome și combinații surprinzătoare. Într-o serie de recomandări culinare, el împărtășește secretele sale pentru a transforma gustul aparent simplu al broccoli-ului într-o experiență culinară de neuitat.