Caz ȘOCANT în Lugoj: S-a aruncat de la etajul patru al apartamentului în care locuia. CUM s-a întâmplat

Crimă în județul Timiș. Și-a omorât nepotul
Crimă în județul Timiș. Și-a omorât nepotul

Scene teribile în orașul timișean Lugoj. Un bărbat a sărit în gol de la etajul patru al apartamentului în care locuia. Se pare că bărbatul suferea de ceva vreme de depresie, scrie realitateadetimis.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Carmen Iohannis a AMUŢIT criticii de modă cu ultima apariţie! I-au spus-o fără ocolişuri, ce i-au transmis şi despre coafură

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

SURSE: Cătălin Cîrstoiu e OUT / Coaliția discută numele potențialului candidat / Care sunt scenariile Coaliției

Articol partener

PUTEREA.RO

Tensiuni crescute în cadrul AUR: Însemne și bannere îndepărtate de pe un sediu din Buzău, în urma unor demisii semnificative

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Actual

Cătălin Cîrstoiu / Foto: Inquam Photos
Medicul Cătălin Cîrstoiu, prima reacție după ce a fost retras din lupta pentru alegerile locale din București: "Am fost supus unor atacuri"
Medicul Cătălin Cîrstoiu a făcut prima declarație publică după ce a fost retras din funcția de candidat al coaliției pentru lupta la alegerile pentru Capitală.

Klaus Iohannis, despre recrutarea obligatorie în armată: „Trebuie să existe mai multă atractivitate pentru cariera militară”
Klaus Iohannis, despre recrutarea obligatorie în armată: „Trebuie să existe mai multă atractivitate pentru cariera militară”
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, în Coreea de Sud, că nu s-a gândit la recrutare obligatorie în armată şi nu va avansa aşa ceva.

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 790. Zelenski: Trebuie să provocăm daune maxime asupra a tot ceea ce Rusia folosește ca bază pentru teroare
Este ziua cu numărul 790 de la începutul conflictului din Ucraina. Volodimir Zelenski a susținut un discurs important înainte ca ajutoarele militare americane să ajungă în Ucraina pentru a face față atacurilor rusești.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin au parte de noi reguli. Ce se schimbă în reglementările privind viza de flotant
Românii care nu locuiesc la adresa din buletin au parte de noi reguli. Ce se schimbă în reglementările privind viza de flotant
O nouă lege a fost introdusă în încercarea de a reglementa situația românilor care nu locuiesc la adresa menționată în buletin, aducând schimbări semnificative în procesul de obținere a vizei de flotant. 

Social

Ești obligat să mergi la poliție dacă ai găsit mașina lovită în parcare? 
Ești obligat să mergi la poliție dacă ai găsit mașina lovită în parcare?
Fie că ai lăsat mașina în parcarea unui magazin, fie în fața casei sau pe marginea drumului, se poate întâmpla să o găsești lovită. Ești obligat să mergi la poliție într-o astfel de situație?

Bărbat, reţinut după ce l-a pus la pământ pe un altul şi l-a lovit cu o tijă metalică în cap./ Foto: Inquam Photos
Bărbat, reţinut după ce l-a pus la pământ pe un altul şi l-a lovit cu o tijă metalică în cap. Conflictul a pornit de la soția agresorului
Un bărbat din Teleorman a fost reţinut de poliție, după ce l-a pus la pământ pe un alt bărbat şi l-a lovit în cap cu o tijă din metal. Agresiunea a avut loc în spaţiul public, iar totul se pare că a început de la o altercaţie între victimă şi soţia agresorului. Anchetatorii cer mandat de arestare preventivă pe numele agresorului.

Tanar arestat pentru viol in Teleorman
Tânăr de 18 ani din Teleorman, arestat după ce a violat o femeie de 67 de ani
Un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Teleorman a fost reţinut şi apoi arestat preventiv sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu. El a mers la locuinţa unei femei pe care o cunoştea din vedere şi, sub pretextul că îi cere o ţigară, a intrat peste ea în casă şi a violat-o.

Conserva de peste
Cum poți face botulism de la o simplă conservă de pește și ce trebuie să faci ca să te ferești
Botulismul este o afecțiune gravă, cauzată de toxina botulinică, care poate fi fatală dacă nu este tratată rapid și corespunzător. Unul dintre modurile în care această toxină poate intra în organism este prin consumul de alimente conservate inadecvat, inclusiv conserva de pește. Iată cum se poate întâmpla acest lucru și ce măsuri se pot lua pentru a preveni o astfel de situație.

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Anca Alexandrescu
Anca Alexandrescu, anunț bombă! Noi înregistrări care dovedesc legătura dintre ROMPREST și Statul paralel, prezentate, marți seară, de la ora 21.00: "E un moment istoric"
Realitatea PLUS continua lupta pentru destructurarea Statului Paralel, in spatele caruia se afla personaje cheia din Servicii, si aici vorbim despre Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, doi fosti generali de la vârful SRI. Jurnalista Anca Alexandrescu a anuntat, marti, ca a pregatit noi inregistrari si probe suplimentare care dovedesc legatura dintre Romprest si Florian Coldea. Acestea vor fi prezentate, in exclusiviate, in editia din aceasta seara a emisiunii "Culisele Statului Paralel", de la ora 21.00, urmand ca in cursul zilei de miercuri sa inregistreze si un interviu cu omul de afaceri Catalin Hideg, denuntatorul lui Florian Coldea si al lui Dumitru Dumbrava. "Este un moment istoric in care DNA-ul, cat si celelalte institutii ale statului, cat si SRI-ul, pot dovedi ca acest Stat paralel poate fi destructurat", a transmis Anca Alexandrescu.

Mitică Dragomir, despre Coldea și Dumbravă: Sunt diabolici, au vrut să stăpânească prin forță
Mitică Dragomir, despre Coldea și Dumbravă: Sunt diabolici, au vrut să stăpânească prin forță
Mitică Dragomir aruncă bomba în rețeaua coldistă și dezvăluie că generalul Florian Coldea și Dumitru Dumbravă au tras sforile în laboratoarele puterii de ani întregi. 

justiție
Sentință într-un caz tras la indigo cu dosarul lui Vlad Pascu. Pedeapsa primită de șoferul de 19 ani care a spulberat 6 tineri, pe o trecere de pietoni din Petroșani
Avem o nouă situație trasă la indigo cu cazul ucigașului drogat din 2 Mai. Șoferul de 19 ani, cel care în decembrie anul trecut circula cu 140 de kilometri pe oră și a spulberat șase copii pe trecerea de pietoni, și-a aflat pedeapsa. Claudiu Nițariu a fost judecat pentru omor, după ce una dintre victime a decedat la spital. 

Un copil în vârstă de 8 ani a murit după ce s-a intoxicat cu fum! Incendiu devastator în locuința sa
Un copil în vârstă de 8 ani a murit după ce s-a intoxicat cu fum! Incendiu devastator în locuința sa
Un copil în vârstă de doar 8 ani din Ploiești a murit intoxicat cu fum! Minorul era singur în apartament atunci când a izbucnit incendiul. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus