Articolele autorului Mihaela Ivancica:

Situația la zi a autostrăzilor țării prinse în PNRR
Situația la zi a autostrăzilor țării prinse în PNRR. România, țara din UE cu cele mai multe victime pe șosele
România a construit până în prezent doar 10,8 kilometri de autostradă, din cei 429 cât și-a propus prin PNRR, pentru următorii câțiva ani. Iar pentru alți 50 de kilometri a început recent execuția, însă ceilalți sunt tot în așteptare, potrivit celor de la Europa Liberă. Dacă obiectivele propuse prin PNRR se vor realiza, ar trebui ca rețeaua rutieră dintr-una dintre cele mai dezavantajate regiuni istorice ale țării să se îmbunătățească. Cu alte cuvinte, vom avea autostrăzi în Moldova!
Zeci de imigranți morți în Texas / Foto: Profi Media
Zeci de imigranți morți, găsiți într-un camion din Texas. Supraviețuitorii erau "fierbinți la atingere" - VIDEO&FOTO
Scene șocante în Texas. Polițiștii au găsit în remorca unui camion 46 de oameni morți și încă 16 în stare gravă, printre care 4 copii. Alerta a fost dată de o persoană care se afla în zonă și a auzit strigăte de ajutor. Camionul a fost localizat la 250 kilometri de granița dintre SUA și Mexic, pe o rută importantă de tranzit pentru traficanții de persoane
Vladimir Putin / Foto: Profi Media
Cine este femeia puternică din spatele lui Putin. Opiniile decisive ale femeii pe care liderul rus o ascultă
Șefa Băncii Centrale a Rusiei este femeia puternică din spatele lui Vladimir Putin. În cercul de putere al liderului de la Kremlin femeile sunt rare, însă Elvira Nabiullina este o excepție. Opinia ei este decisiva, mai ales ca sancțiunile Occidentului au lovit puternic Rusia dupa invadarea Ucrainei. Din aceasta cauza, timp de mai multe săptămâni, Bursa de la Moscova nu a mai fost deschisă. Șefa Băncii Centrale din Rusia și-a dorit să demisioneze, însă Vladimir Putin nu i-a permis acest lucru.